No šova atvadās Gulbe un Bērziņš

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Piektajā nedēļā šovu «Dziedi ar zvaigzni» vajadzēja pamest dziedātājai Jolantai Gulbei un politiķim Andrim Bērziņam.

Šis pāris jau vairākkārt bija uzklausījis žūrijas pārmetumus par politiķa «stīvo» izskatu, tērpjoties konservatīvos uzvalkos, kas cits no cita atšķiras tikai krāsu niansēs. Nu Bērziņš uz skatuves kāpa puķainā kreklā un raibās zeķēs, arī pāra priekšnesums bija tikpat krāšņs, bet acīmredzot ar to nebija līdzēts. Pārim, kas pēc žūrijas vērtējuma ieņēma sesto vietu septiņu pāru konkurencē, turpmāk šovā būs atvēlētas skatītāju vietas.

Augstāko vērtējumu šajā nedēļā saņēma Ellas un Elvisa Preslija, ak, piedodiet, Raivo Rosta duets. Viņu izpildītā sirdi plosošā balāde «Love Me Tender» no trim žūrijas locekļiem saņēma maksimālo punktu skaitu, vien skarbais Ēriks Niedra ielika deviņi — viens punkts tika pietaupīts, jo «skudriņas neskrēja». Duets saņēma komplimentus ne tikai par asprātīgo priekšnesumu, bet arī par izpildījuma kvalitāti. Mūziķe Maija Lūsēna Raivo nodēvēja par dziedātāju, uz ko viņš kautri atbildēja, ka esot «Viasat Latvia» vadītājs.

Otrajā pozīcijā ar 37 punktiem ierindojās Mārtiņš Rītiņš un Evija Martinsone. Pārsteigums bija ne tikai dueta izpildītais skaņdarbs «Phantom of Opera», ne tikai slavenā garšu pavēlnieka nolaišanās uz skatuves no teju vai debesu augstumiem, bet arī uzdrošināšanās izpildīt šādu sarežģītu skaņdarbu. Operdziedātājas talants parādījās pilnā krāšņumā, tāpēc Rītiņam bija, ko turēt līdzi...

Godpilnajā trešajā vietā — Dace Dēnava un Igo. Viņu roķīgais gabals «Vējā» saņēma 35 balles, no tām veselas desmit — Niedras piešķirtas! Žūrija nedaudz kritizēja faktu, ka Igo balss pārmāc Daces balsi (kāds pārsteigums, vai ne?), bet uzslavēja abu mākslinieku emocionalitāti, spēju iejusties tēlā un ne pārāk bieži novēroto prasmi piepildīt dziesmas tekstu ar atbilstošu jēgu.

Žūrijas vērtējumā līdz šim pārliecinošākais Ainas un Māra Slokas priekšnesums — dziesma «Oh My Darling Clementine» piektajā nedēļā ceturtajā vietā ar 32 punktiem. Iespējams, augsto vietu nodrošināja Ainas līdzpaņemtā bise, bet, iespējams, tas, ka kantri stils šim pārim ļoti piestāv — tā sakot, «savā ādā». Žūrija vienbalsīgi atzina, ka «Oh My Darling Clementine» izpildījums ir šā dueta līdz šim labākais sniegums.

Piekto un sesto vietu šoreiz dala mūziķa Normunda Rutuļa un politiķes Ineses Šleseres un jau iepriekš minētās Jolantas Gulbes un Andra Bērziņa duets. Fon Trapu ģimenes — Normunda, Ineses un prāvā bērnu pulciņa — izpildītais «Do re mi» no «Mūzikas skaņām», tāpat kā Gulbes un Bērziņa izpildītā dziesma «Par rozēm» saņēma 29 punktus.

Visnesaudzīgāk žūrija šoreiz novērtēja Jāņa Vintera un Lienes Šomases duetu — kantri stilā izpildītā dziesma «Puķu nakts» saņēma 27 punktus. Sašutumu gan raidījuma vadītājos, gan skatītājos izraisīja piešķirtais piecnieks — līdz tam brīdim zemākā atzīme konkursā. Līdzīga reakcija bija novērojama arī pēc nākamā pāra — Jolantas un Andra — uzstāšanās — viens žūrijas loceklis šo sniegumu novērtēja ar četrinieku, labojot nupat uzstādīto rekordu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu