«Mulberry Group» norobežojas no saistības ar draudiem Db žurnālistam

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Kompānija «Mulberry Group» un «Mulberry Team» kategoriski norobežojas no jebkādas saistības ar plašsaziņas līdzekļos izskanējušo informāciju par draudiem laikraksta «Dienas Bizness» žurnālistam Aigaram Kauliņam un šajā sakarā pieminēto personu Vadima Makarenko un Staņislava Makarenko darbībām, teikts ceturtdien izplatītajā «Mulberry Group» paziņojumā presei.

«Mulberry Group» atzara «Mulberry Team Ltd» prezidents Nikolajs Šestakovs norāda, ka uzņēmums saņēmis draudus par iespējamām provokācijām no S. Makarenko, kad kompānija atteicās no sadarbības ar šo personu. «Mēs uzskatām, ka sarunā ar laikraksta «Dienas Bizness» žurnālistu, Makarenko apzināti devis mājienus mūsu kompānijas virzienā, ar mērķi pildīt savus draudus un personiski izrēķināties ar «Mulberry Group» vadību,» norāda Šestakovs.

«Vienlaikus vēlamies uzsvērt, ka «Mulberry Group» nodēvēšana par finanšu piramīdu ir nepatiesa. «Mulberry Group» ar līgumattiecībām ir apvienotas vairākas kompānijas. Mēs pamatā darbojamies kā finanšu starpnieks un pārdodam dažādu kompāniju finanšu produktus. Svarīgi atzīmēt, ka mums kā starpniekiem nav tiesību pieņemt noguldījumus un slēgt ar investoriem tiešus līgumus,» teikts paziņojumā.

«Mulberry Group» arī vēlas precizēt maldīgi izskanējušo informāciju, ka tai būtu nepieciešams iegūt licences darbībai Latvijā. «Mulberry Team», kas ir «Mulberry Group» atzars un nodarbojas ar klientu piesaisti, ir Britu Virdžīnijas salās reģistrēta kompānija, kuras darbinieki tiesīgi vest pārrunas ar ikvienu investoru visā pasaulē, arī Latvijā. Savukārt privāts investors pats ir atbildīgs par savu naudas izvietošanu un jebkurā brīdī var saņemt jebkādu interesējošo informāciju par saviem ieguldījumiem. Līdz ar to finanšu piramīdas darbības princips tiek automātiski izslēgts. Līdz šim kompānijai neviens «Mulberry Group» klients nav pārmetis negodīgu darbību, tāpēc iespējams, ka publikācijas Latvijas plašsaziņas līdzekļos saistāmas vai nu ar atsevišķu personu vēlmi apzināti nomelnot kompāniju, vai arī ar informācijas trūkumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu