Nikolasu Keidžu apceļ zagļi un krāpnieki

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:yimg.com

Aktieris Nikolass Keidžs kļuvis par laupīšanas upuri. Pagājušo pirmdien plkst. 1.30 naktī Keidžs savā mājā Losandželosā sastapis cilvēku, kurš staigājis pa istabām un rakņājies viņa lietās. Turklāt zaglis jau bijis apģērbies vienā no aktiera žaketēm.

Keidžs ar sievu un dēlu atgriezušies mājās, uzkāpuši otrajā stāvā un durvīs sastapuši laupītāju. Aktieris izsaucis apsardzi, kas savukārt vērsusies policijā. Līdz brīdim, kad ieradušies policisti, 43 gadus vecais Keidžs jau bija paspējis nelūgto viesi izvilkt no savas mājas, nepiemērojot spēku.

Policija aizturējusi agrāk nesodīto 45 gadus veco Robertu Fjuro, kas pēc profesijas ir šuvējs. Otrdien viņam tika izvirzīta apsūdzība par ielaušanos mājā un zādzību. Pēc likuma zaglim draud līdz sešiem gadiem cietumā. Pagaidām viņš savu vainu nav atzinis.

Par Fjuro atbrīvošanu noteikta iemaksa 50 tūkstošu ASV dolāru apmērā. Pagaidām Fjuro atrodas cietumā.

Šī nav pirmā reize, kad Nikolass Keidžs kļūst par upuri zagļiem. 2007. gada aprīlī ar pieciem gadiem cietumā un 1,8 miljonu dolāru sodu tika sodīts reto automašīnu tirgotājs — 47 gadus vecais Pīters Brotmans, kas apvedis ap stūri savus klientus, ieskaitot Keidžu, kurš zaudēja 300 000 dolāru, kad Brotmans viņam atdeva tikai daļu naudas par nopirktajiem «Ferrari» un «Cobra».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu