Žurnāls «FHM»: gandrīz 40% sieviešu Igaunijā sapņo par seksu četras reizes dienā

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Vītols

Vīriešu žurnāla «FHM» veiktais pētījums liecina, ka 39% sieviešu Igaunijā sapņo par seksu četras reizes dienā, savukārt gandrīz puse vīriešu ir gatavi izmēģināt intīmas attiecības ar kādu citu vīrieti, ziņo «PM Online».

Žurnāla pētījums, kurā piedalījās 1334 Igaunijas iedzīvotāji, no kuriem 846 bija vīrieši, liecina, ka vīrieši nevainību Igaunijā zaudē vidēji 14,8 gadu vecumā, bet daiļā dzimuma pārstāves — 14,3 gadu vecumā. Kopumā dzīves laikā vīriešiem ir vidēji 4,6 partneres, bet sievietēm — 3,9 partneri.

Aptuveni trešajai daļai Igaunijas iedzīvotāju dzimumakts ilgst vidēji 20–30 minūtes, 7% — vairāk nekā 45 minūtes, bet viens procents aptaujāto atzinuši, ka var tikt ar to galā minūtes laikā.

Otra pētījuma daļa sastāvēja no jautājumiem par seksuālajām fantāzijām. Noskaidrojās, ka puse Igaunijas iedzīvotāju ir izmēģinājuši anālo seksu. Otrajā vietā eksperimentālo seksa veidu sarakstā atrodas sekss publiskās vietās, ko izmēģinājuši 54% vīriešu un 42% sieviešu. Populāras ir arī seksuālās spēles ar roku dzelžu izmantošanu un partnera sasiešanu. Šādām izklaidēm nodevušies 23% vīriešu un 33% sieviešu. 44% vīriešu atzinuši, ka vēlas izmēģināt seksu ar citu vīrieti.

Lai uzzinātu, cik daudz lasītāju aptaujas laikā ir mānījušies, žurnāls uzdevis arī jautājumu par neesošu «flobingu» seksā. 5% aptaujāto sacījuši, ka esot izmēģinājuši arī šādu neesošu seksa veidu, bet vēl 8% atzinuši, ka viņi to labprāt izmēģinātu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu