Dēnava: tā bija liela laime — dziedāt ar Igo

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

«Viss nāk un aiziet tālumā» — tā bija pēdējā dziesma, ko šovā «Dziedi ar zvaigzni» izpildīja viens no elegantākajiem duetiem Dace Dēnava un Igo.

Uzzinot bēdīgo vēsti, dziedātāju acīs bija vērojamas patiesas skumjas, tomēr gan Dace, gan Igo skatītājiem un šova dalībniekiem veltīja pozitīvus atvadu vārdus. «Ir piepildījies mans sapnis — biju uz skatuves, dziedāju un diezgan labi dziedāju,» sacīja Dace, piebilstot, ka tā bija liela laime — būt uz skatuves kopā ar Igo.

100% vīrišķīgā žūrija, kuras sastāvā bija Juris Karlsons, Niks Matvejevs, Juris Šteinbergs un Arnis Mednis, visaugstāk novērtēja Lienes Šomases un Jāņa Vintera priekšnesumu. Viņu izpildītā dziesma «You Can Leave Your Hat On» saņēma 39 punktus. Liene un Jānis bija godam parūpējušies, lai skatītājiem būtu, kur aci piesiet — uz skatuves bija ne tikai erotiska deja un spožs mocis, bet arī neliels salūts.

Otro un trešo vietu žūrijas vērtējumā sestajā šovā dalīja Dace Dēnava un Igo ar Ainu un Māri Sloku. Žūrijas locekļi uzslavēja to, ka Igo Daces dziedājumam pievienojās vien pēdējā dziesmas pantiņā, ļaujot Dacei vienai nostāties publikas priekšā. Viņiem, tāpat kā Ainai un Mārim, — 34 punkti. Aina un Māris pārsteidza ar dziesmas izvēli — viņi izpildīja līvu tautas dziesmu «Pūga, pūga, jenga, jenga», lieliski nodemonstrējot savas balss plašumu un spēku.

Savukārt ceturto un piekto vietu šoreiz dala Mārtiņš Rītiņš un Evija Martinsone ar Raivo Rostu un Ellu. 33 punktus žūrija piešķīra gan skotu tērpos tērptajiem Mārtiņam un Evijai, kas dūdu pavadījumā dziedāja «Mull of Kintyre», gan Raivo un Ellai. Viņu uzstāšanās ieviesa divus jaunumus šovā: dziesmu krievu valodā un dzīvniekus uz skatuves — Ellas tēlu papildināja viņas suņi Hosē un Čikita.

Pastarīšu lomā žūrija šoreiz atstāja Inesi Šleseri un Normundu Rutuli. Šķiet, disko ritmi priecēja pašus dziedātājus, bet ne žūriju. Viņi šā dueta izpildīto «Mama mia» novērtēja ar 30 punktiem. Tādēļ žilbinošo tērpu valkātāji bija īpaši priecīgi, uzzinot, ka viņi turpina cīņu konkursā «Dziedi ar zvaigzni».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu