Kargins iepriekšējā dzīvē bijis komersants

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Viens no bagātākajiem Latvijas cilvēkiem — baņķieris Valērijs Kargins — iepriekšējā dzīvē bijis prūšu komersants, uzskata astrologs Igors Vasiļjevs.

Žurnāls «Lilit» oktobra numurā publicējis rakstu, kurā astrologs Igors Vasiļjevs atklāj Latvijā pazīstamu cilvēku iepriekšējo dzīvju noslēpumus.

Tā, piemēram, izrādās, ka Parex bankas prezidents Valērijs Kargins savā iepriekšējā dzīvē 19. gadsimta sākumā bijis jauns komersants no Prūsijas, kurš ļoti labi izprata gan Rietumus, gan Austrumus un veiksmīgi tirgojās ar Krieviju.

Uzturoties Varšavā, tālaika «Valērijs» iepazinies ar kādu dižciltīgu, bet trūcīgu poļu muižnieka meitu, kuras ģimene vēlējusies pārdot savu muižu. «Valērijs», vēloties nosist cenu, meiteni sācis aplidot, turklāt pat apsolījis precēt. Muižnieku ģimene neesot satraukusies par to, ja jaunajam vīrietim nav dižciltīga izcelsme, jo viņš bijis turīgs, tāpēc šīs attiecības tikušas visādi atbalstītas. Brīdī, kad jaunā meitene palikusi stāvoklī, komersants attapies — kāda velna pēc vajadzīga laulība, ja muiža jau ir nopirkta un veiksmīgi pārdota tālāk! Jauneklis pametis meiteni un pārcēlies uz dzīvi Rīgā, kur ātri iekļāvies pilsētas elitē, savukārt dižciltīgā poliete tā arī neesot apprecējusies. Astrologs Igors Vasiļjevs uzskata, ka mūsdienās šīs meitenes dvēsele iemiesojusies Kargina nu jau šķirtajā sievā Tatjanā, kas viņam šajā dzīvē sagādājusi ne mazumu raižu.

Kā raksta «Lilit», iepriekšējā dzīvē «Valērijs» bijis pazīstams arī ar savu tagadējo dzīvesbiedreni un bērna māti Annu Barinovu, kas savā iepriekšējā dzīvē bijusi skaista sieviete, turīga vīra sieva. Jau iepriekšējā dzīvē «Valērijs» un «Anna» bijuši mīļākie, turklāt šajās attiecībās viņiem piedzimis dēls.

Astrologs žurnālā «Lilit» izvirza interesantu viedokli, proti, ja 19. gadsimtā Polijā nebūtu iesiets karmiskais mezgls, šajā atdzimšanā Kargina dzīve būtu iegrozījusies citādi. Saskaņā ar karmisko talantu viņam vajadzētu spēlēt uz skatuves, piedzīvot daudzas aizraušanās un daudz mīlēt, ar savu šarmu, intelektu un vērienīgumu viegli gūt naudu un tikpat viegli to iztērēt izpriecās, dāvanās un ziedojumos.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu