Kāpēc ar zvaigznēm nedzied Lasmane un Fogele?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Vasarā, pirms TV3 šova «Dziedi ar zvaigzni» aizsākšanās plašsaziņas līdzekļos parādījās informācija, ka starp šova dalībniekiem būs arī Rita Lasmane un Inta Fogele. Kā zināms, šovā šīs sievietes nepiedalās. Žurnāls «Kas Jauns» šonedēļ ieviesis skaidrību, kur pazudušas šīs šovā iecerētās zvaigznes.

Jau vasarā presē izskanēja ziņa par to, ka seksa eksperte Rita Lasmane loti priecājas par iespēju piedalīties dziedāšanas šovā un sākusi apmeklēt vokālās nodarbības.

Žurnālam «Kas Jauns» Rita stāsta, ka pēc pārrunām par dalību šovā producenti vilcinājušies viņu informēt par turpmākajiem notikumiem. «Nesagaidījusi atbildi, pati zvanīju un vaicāju, vai esmu uzņemta šovā, bet arī tad skaidru atbildi nesaņēmu. Tad nu pati izdarīju secinājumus - laikam nebija lemts,» stāsta Rita.

Līdzīgi noticis arī ar aģentūras «Mis Latvija» prezidenti Intu Fogeli, kas atteikumu no šova veidotājiem nebija saņēmusi. Tiesa gan, uzņēmēja par to nepārdzīvo, jo viņas darba specifika neļautu pilnvērtīgi gatavoties konkursa tiešraidēm - Intai bieži ir jādodas ārzemju komandējumos un tagad viņa esot īpaši aizņemta, raksta «Kas Jauns».

«Patiesībā ir vesela kaudze tādu, kuriem notika pārrunas par dalību šovā «Dziedi ar zvaigzni», bet viņiem pat nepiezvanīja un nepateica: paldies par mums veltīto laiku, bet dalībnieku sastāvs jau ir nokomplektēts. Diez vai pretendentu bija tik daudz, ka nevarēja visus apzvanīt,» žurnālam stāsta Fogele.

Rita Lasmane žurnālam «Kas Jauns» neslēpj, ka ļoti vēlējusies piedalīties šovā un prāto: «Laikam pieredzes trūkums lika producentiem izrīkoties tik nekorekti.»

TV3 gan apgalvo, ka Rita Lasmane bijusi telefoniski informēta par to, ka viņai nebūs iespēja piedalīties šovā. Tiesa gan, kā raksta «Kas Jauns», televīzija atzīst, ka kļūdas dēļ producenti neesot piezvanījuši Intai Fogelei, par ko pauž nožēlu un atvainojas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu