Mārupē atklāj nelegālu suņu audzētavu; patversmē nogādāti vairāk nekā 40 suņi

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Facebook.com/Zanda Bērziņa Radziņa

Mārupē atklāta nelegāla mazo Jorkšīras terjeru audzētava, kur sunīši dzīvojuši, maigi sakot, šausmīgos apstākļos. Vairāk nekā 40 suņuki nogādāti patversmē un, ņemot vērā dzīvnieku lielo skaitu, dzīvnieku draugiem nepieciešama palīdzība, portālā «Facebook» raksta Zanda Bērziņa-Radziņa.

Patversmei ļoti nepieciešama barība mazo šķirņu suņiem, kā arī kakla siksniņas maziem sunīšiem, lai patversmē nokļuvušos terjerus varētu identificēt.

«Mežavairogos» gan uzsvēra, ka pagaidām

atdot suņus jauniem saimniekiem patversme nevar, jo izmeklēšanas interesēs tie vēl kādu laiku tiks paturēti «Mežavairogos».

Dzīvnieki atrasti nelegālā audzētavā, kuras saimnieks nonācis stāvoklī, kad pats vairs nevar parūpēties par suņiem, un kādu laiku viss rūpals ticis atstāts pašplūsmā, nenodrošinot suņiem adekvātus apstākļus.

Plašāka informācija par to, kāda veida palīdzība nepieciešama un kā to sniegt, pieejama pa tālruni 29256261 vai rakstot uz e-pastu patversme@mezavairogi.lv

Patversmei iespējams arī ziedot:

DZĪVNIEKU PATVERSME MEŽAVAIROGI BIEDRĪBA

Reģ.nr. 40008187785

Swedbank

LV76HABA0551032528957

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu