Palīdzēsim sunītim, kuru nežēlīgais saimnieks piesēja mežā pie koka!

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītāji

TVNET jau ziņoja par suni Ralfiņu, kuru nežēlīgais saimnieks piesēja mežā pie koka. Šobrīd suns joprojām atrodas Ulubeles patversmē Līčos, kur gaida jaunu saimnieku. Atgādināsim, ka patversmē atrodas arī daudz citu suņuku, kuriem nepieciešama Jūsu palīdzība, gādīgi saimnieki un jaunas mājas.

Patversmē TVNET uzzināja, ka pēc visa piedzīvotā suņukam vajadzīga rehabilitācija, kas varētu ilgt vismaz mēnesi. Tā laikā tiks novērots viņa veselības stāvoklis, un, kad būs iespēja, viņš saņems vajadzīgās potes.

Foto: Publicitātes foto

TVNET jau ziņoja, ka raidījuma «Degpunktā» komandai izdevies atrast suņa saimnieku, kurš nežēlīgā veidā centās tikt vaļā no sava četrkājainā drauga.

Suņa saimnieks Nikolajs no sava četrkājainā drauga nolēmis atbrīvoties, jo viņu pēdējā laikā esot piemeklējusi traģisku notikumu virkne - nomirusi māte, tad piedzimis garīgi atpalicis dēls, sieva nomirusi, bet tēvs ir kopjams.

Suns Nikolajam bijis kā nasta.

Kaimiņi gan ir neizpratnē, kāpēc no suņa bija jāatbrīvojas tik nežēlīgā veidā. Kaimiņi esot piedāvājuši uzņemties rūpes par dzīvnieku, taču Nikolajs paziņojis, ka suns esot viņa mātes dāvana un viņš to neatdošot.

Šodien suņuku apciemoja dzīvnieku mīļotāja Līga un viņas mamma, aizvedot Ralfam specializēto barību. Suņa liktenim līdzi jūt arī Līgas māsa Nata Vācijā, lūdzot cilvēkus palīdzēt pamestajam dzīvnieciņam
Šodien suņuku apciemoja dzīvnieku mīļotāja Līga un viņas mamma, aizvedot Ralfam specializēto barību. Suņa liktenim līdzi jūt arī Līgas māsa Nata Vācijā, lūdzot cilvēkus palīdzēt pamestajam dzīvnieciņam Foto: TVNET lasītāji

Kaimiņi piedāvājuši arī citus variantus, kā civilizēti atbrīvoties no suņa, bet Nikolajs nav piekritis.

Pret suņa iepriekšējo saimnieku varētu sākt administratīvā pārkāpuma lietu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu