Aktuāli: ieteikumi, kā pēc svētku pārēšanās atgūt slaido līniju!

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kārtīgi Jāņi un Līgo nav iedomājami bez bagātīgi klāta galda! Gards alutiņš, pīrāgu kalni, jāņusiers un ne viens vien šašlika gabaliņš… Ko darīt, ja pēc svētkiem bikses vairs nevar aizpogāt, bet blūzīte par šauru?

Laura Bērziņa (26) no Saldus intervijā atklāj – kā ātri zaudēt svaru. Pāris dienu laikā viņai izdevās atbrīvoties no vairāk nekā 4 kilogramiem! Lasi tālāk un uzzini, kur saņemt bezmaksas konsultāciju par liekā svara zaudēšanu!

– Laura, pastāsti – kā izdomāji sākt notievēt?

– Apaļīga esmu bijusi kopš sevi atceros. Vienmēr likās – tieši liekā svara dēļ nepatīku vīriešiem. Esmu sabiedriska, man ir daudz draugu un paziņu. Bet, piemēram, pēc klubiņiem mājās bieži gāju viena. Draudzenēm bija uzradušies kavalieri, man – nekā. Tādos brīžos nejutos labi savā ādā. Visi jau māk gudri mācīt – ēd mazāk, vairāk kusties. Jā, pareizi, kā es to neiedomājos, paldies par padomu! (smejas) Tikai es jau nemaz neēdu tik daudz!

– Kas tevi pamudināja uz pārmaiņām tieši tagad?

– Par tievēšanu domāju visu laiku, bet kaut kā nevarēju saņemties kaut ko darīt lietas labā. Šajā pavasarī beidzot saņēmos un noliku sev mērķi – līdz Jāņiem zaudēt vismaz piecus kilogramus!

– Kā tev izdevās?

– Attapos, kad līdz svētkiem bija mazliet vairāk par nedēļu. Sapratu, ka reāli atkal neko neesmu darījusi! Tad arī aizpildīju neklātienes svara diagnozes testu internetā un pieteicos Stokholmas diētai. Saņēmu plānu ar ēdienkarti jau pēc dienas. Bija jāievēro ēdienreizes tieši tā, kā tur bija rakstīts. Un arī pāris dīvaini ieteikumi, kas palīdzot pie svara zaudēšanas. Ar to visu pirmie divi kilogrami bija nost jau otrajā dienā! Darbā kolēģes prašņāja, ko es tādu daru, ka tik strauji tievēju. Varēja redzēt, ka viņām skauž! Bet tas bija tāds patīkams moments, ja godīgi.

– Ko vēl vēlies piebilst?

– Esmu ļoti pateicīga programmai! Nožēloju tikai vienu – ka nesāku agrāk. Būtu zinājusi, ka svaru ir reāli zaudēt pāris dienu laikā, jau sen būtu tieva!

<strong>Aizpildi testu un saņem tieši sev sagatavotu uztura plānu!</strong>

Tikai šodien, 25. jūnijā, katrs lapas apmeklētājs bez maksas saņems sava testa rezultātus un konsultāciju no notievēšanas speciālista. Izmanto pēcsvētku piedāvājumu šodien, bet sāc zaudēt svaru jebkurā dienā – Tavs individuālais notievēšanas plāns būs tev pieejams jebkurā brīdī!

Lai aizsargātu informāciju sniegušās personas tiesības uz privāto dzīvi, personas identitāte ir mainīta un attēliem ir ilustratīvs raksturs.

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu