Artūra stāsts: atbrīvojos no «riepas» dažās dienās

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

«Pirmajās dienās nomestie 3 kilogrami bija motivācija nemest plinti krūmos. Nedēļas laikā zaudēju 9 liekos kilogramus!» – saka Artūrs Valdmanis (33). Lasi interviju ar Artūru un uzzini, kur saņemt bezmaksas uztura speciālista konsultāciju par liekā svara zaudēšanu!

– Artūr, pastāsti – kā nolēmi sākt tievēt?

– Mans svars gadiem bija stāvējis ap 75 kilo. Pats nepamanīju kurā brīdī, bet sāku pieņemties svarā… Līdz tam, ka pagājušomēnes svēru virs 90. Rēķini pats, kāda tā ir starpība, ja? Pāris gados 15 kilogrami. Neteiktu, ka dzīvoju baigi neveselīgi. Vasarās tomēr mēdzu uzsist volejbolu, nekādus hamburgerus ikdienā neriju…. Vārdu sakot – it kā dzīvoju vairāk vai mazāk normāli. Tāpēc vispār nesaprotu, no kurienes man bija uzaudzis ļumīgs vēders. Bet nu, nevienam vecim nav gods būtu neformā, tāpēc nolēmu, ka kaut kas ir jādara. Sporta zāli gan neuzskatīju par variantu nevienā brīdī, jo efektu var gaidīt ātrākais pēc pusgada. To man daudz teikuši. Tāpēc sāku meklēt variantus internetā – atradu, ka pozitīvākās atsauksmes ir par Stokholmas diētu, ar ko daudzi reāli īsā laikā ir atguvuši formu.

– Ko tad tu darīji, lai dabūtu sevi formā?

– Stokholmas centra mājaslapā izpildīju testu. Rezultāti parādīja, ka no saviem liekajiem kilogramiem varu atbrīvoties ar notievēšanas programmu. Man piedāvāja sastādīt personīgu notievēšanas programmu vienai nedēļai un deva garantiju – ka es nometīšu svaru vienas nedēļas laikā, vai saņemšu atpakaļ naudu. Nu, tāda atbildīga attieksme man patika, tāpēc pasūtīju viņu uztura plānu. Ar pašas diētas uzsākšanu gan nogaidīju līdz brīvdienām.

– Kā veicās ar plāna ievērošanu?

– Pirms ieraudzīju plāna pirmo dienu, domāju – kas nu būs. Liks badoties ar kaut kādām salātlapām? Biju gatavs tādā gadījumā prasīt naudu atpakaļ uzreiz. Bet – wow – tieši otrādi – pēc saņemtā plāna es reāli ēdu vairāk nekā ikdienā. Viss bija pārdomāts, loģiski salikts, lai ikdienā nav lieka čakara. Otrajā dienā nosvēros un biju zaudējis 3 kilogramus. Protams, turpināju. Sapratu, ka galvenā ideja nav badoties, bet ēst pareizos ēdienus, kas konkrētajā gadījumā liek mainīties vielmaiņai un samazināties svaram. Katram tie ir citi ēdieni. Vienkārši sekoju savam plānam un nometu 9 kilogramus pa nedēļu! Tiku vaļā gan no taukiem uz vēdera, gan dubultzoda. Tik labu rezultātu nebiju gaidījis!

– Ko tu ieteiktu citiem, kas vēl šaubās par diētas iegādi?

– Būsim reāli – vīrietim ir jābūt formā. Nu, nevar staigāt ar alus vēderu un izlikties, ka viss ir ok. Tu jau pats nejūties labi ar to riepu. Sāc ar to, ka izpildi diētas testu Stokholmas mājas lapā!

Aizpildi testu un izveido savu diētu Stockholmhealth.com mājas lapā

StockholmHealth.com piedāvā – atbrīvojies no liekā svara ar sev īpaši sastādītu uztura plānu! Tikai šodien, 26. maijā, katrs lapas apmeklētājs bez maksas saņems sava testa rezultātus un konsultāciju no notievēšanas speciālista.

Lai aizsargātu informāciju sniegušās personas tiesības uz privāto dzīvi, personas identitāte ir mainīta un attēliem ir ilustratīvs raksturs.

* Šis ir apmaksāts reklāmas raksts!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu