Šodienas redaktors:
Marina Latiševa
Iesūti ziņu!

Maizīte ar sieru un olīvām (3)

Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Raksta foto
Foto: http://uwagatavo.wordpress.com/

Izrādās, ka cepeškrāsnī sildītās bagetes ir garšīgākas, ja tās pirms cepšanas ietin folijā un drusku paver – tajā vietā, kur siers un viss cits pildījums sastampāts.

Tad maizīte nesanāk pārlieku cieta – tieši tā, kā nākas. Un vēl – forši sanāk, ja ieliek ne vien zaļumu un ķiploku sviestu un sieru, bet vēl arī olīvas un tomātus.
Lūk, tās ir brīvdienu brokastis.

Recepte

  • bagete
  • zaļumu un ķiploku sviests
  • rīvēts siers
  • dažas olīvas
  • tomāts

Izcili vienkārši – nopērk bageti, atnes mājās, vidū iegriež un ieziež zaļumu un ķiploku sviestu. Vēl maizei vēderā sabāž sagrieztas olīvas, tomātu šķēlītes un pārber ar sieru. Vēl bageti iegriež šķērsām, lai vieglāk lauzt gabaliņus.
Viss – ietin folijā un cep cepeškrāsnī. Kad sāk smaržot – ņem ārā un ēd.

Komentāri (3)
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu