Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
/nginx/o/2018/07/16/9698475t1hff88.jpg)
Vēl viena garšīga un ātra salātu recepte, ko pagatavot brokastīm vai vieglām vakariņām!
Nepieciešams
- Tuncis savā sulā 100 g
- Jēra salāti
- Vārīti kartupeļi 2 gab.
- Olas 2 gab.
- Nelieli marinēti gurķīši 5 gab.
- Malti pipari (pēc garšas)
- Extra virgin olīveļļa 2 ēdk.
- Balsamico etiķis 1 tējk.
- Bazilika pesto 1 tējk.
- Saldā čili mērce 1 tējk.
Pagatavošana
- Novāra kartupeļus ar mizu. Atdzesē, nomizo, sagriež 3-4 mm biezās ripās. Olas vāra 7 minūtes, atdzesē, sagriež daivās.
- Salātu lapas nomazgā un izklāj uz dvieļa, lai apžūst, sausās lapas kārto uz diviem porciju šķīvjiem. Liek lielos gabalos virsū kartupeļus, olas, sagrieztus gurķus un tunča gabaliņus.
- Pagatavo mērci, olīveļļu sajauc ar balsamico etiķi, pesto, saldo čili mērci un pipariem. Mērci pārlej pāri salātiem.