Pēc saimnieka traģiskas nāves bez mājām 11 kaķīši (24)

TVNET
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TVNET lasītājs

27. janvārī ugunsgrēkā nodega māja Dundagā, Meža ielā 3, sadega saimnieks un bez pajumtes palika 14 kaķuki, iespējams, kāds gājis bojā ugunsgrēkā, jo saskaitīt izdevās tikai vairs 12 minčus.

Visi bija saimnieka mīluļi, labi kopti un tagad ir izmisumā un ļoti gaida palīdzību, jo īsti nav kur paslēpties, pusotra stāva nams nodedzis pilnībā.

Lūdzu atsaukties ikvienu, kas var dot pajumti šiem jaukajiem kaķukiem. Telefona numuri saziņai: 26352688, 22068356.

Barotāja Inta atbildēs uz visiem jautājumiem, attālums nav šķērslis.

Ļoti ceram, ka daudzi atvērs sirdis un pieņems savās mājās nu jau šos bārenīšus.

Ar TVNET pirmdienas pēcpusdienā atkārtoti sazinājās jaukie cilvēki, kuri cenšas dzīvniekiem atrast jaunas mājas, un informēja, ka četrus dzīvniekus jau gaida labāka nākotne. «Vakar tika adoptēts viens runčuks, viņam iespēju deva ļoti jauka un patiesi sirsnīga ģimene no Dundagas. Arī Siguldas pusē atradās kāds neizsakāmi mīļš un jauks cilvēks, kurš gatavs sniegt savas mājas un mīļumu melnajam runcim. Sabiles pusē savukārt iestājas par klasiskajām vērtībām un labprāt sniegs savu siltumu rudajam runcītim. Bet Talsos dzīvo kāda ģimene, kura gatava sniegt mājas melnbaltajai kaķenītei. Tagad māju piedāvājumus gaida vēl 8 kaķi, kuriem ļoti nepieciešams cilvēku atbalsts un sirsnīgums. Zaudējot savu vienīgo aprūpētāju, cerības uz siltumu nav pazudušas. Atbalstīt kaķus var, arī sūtot labas domas.»

Komentāri (24)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu