Juglas patversmē akcija «Mīlestību nevar nopirkt, bet to var adoptēt» (5)

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Juglas dzīvnieku patversme «Labās mājas» sāk informatīvu akciju «Mīlestību nevar nopirkt, bet to var adoptēt», aicinot cilvēkus mājas mīluļus izvēlēties dzīvnieku patversmēs, informēja patversmes pārstāve Linda Zirdziņa.

Par kampaņas seju kļuvusi Jaunā Rīgas teātra aktrise Sandra Kļaviņa ar savu adoptēto suņu meiteni Sāru. Piecus mēnešus jaunā suņu meitene viņas ģimenei pievienojās septembrī. Kāds puisis kucēnu atradis uz ielas un sociālajos tīklos sāka meklēt tam jaunu saimnieku. Nu jau pāris mēnešus Sāra mīlestību dala ar kaķeni Ciku, kura starp citu arī izglābta no dzīves uz ielas.

«»Nepērc, adoptē!» ir visā pasaulē izplatīts dzīvnieku aizsardzības organizāciju sauklis, kas mudina cilvēkus dzīvniekus izvēlēties patversmēs. Mēs saukli nolēmām paplašināt ar būtiskāko, ko cilvēkam sniedz dzīvnieks - mīlestību,» stāsta «Labo māju» pārstāve Zirdziņa. «Cilvēks, kurš uzaudzis kopā ar suni, kaķi vai ieguvis sev draugu un kompanjonu jau pieaugušā vecumā, nav jāpārliecina, cik daudz prieka, nesavtīgas un patiesas draudzības dzīvē ienes dzīvnieks. Vienlaicīgi lūdzam atcerēties par korekcijām ikdienas ritmā un materiālajiem izdevumiem, kas neizbēgami Jūs sagaida līdz ar jaunā ģimenes locekļa ierašanos saimē. Varbūt arī Tev pienācis laiks dot mājas kādam patversmes iemītniekam?» vaicā Zirdziņa.

Par simtgalvaino «Labo māju» saimi, kura savu cilvēku vēl gaida patversmē, vairāk var uzzināt mājaslapā «www.patversme.lv», Rīgā, Juglas ielā 18f, kā arī piezvanot uz tālruni 26 617 636.

Informatīvie akcijas materiāli tiks izplatīti sociālajos tīklos un izvietoti Jaunajā Rīgas teātrī, zooveikalu tīkla «Dino Zoo» veikalos un vairākās Rīgas veterinārajās klīnikās.

    Komentāri (5)CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām
    Uz augšu