Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Kas gan rudens drēgnumā var būt jaukāks par karstu skābu kāpostu zupu?
Pagatavošana laiks: 1,5 h
Porcija: 4 cilvēkiem
Nepieciešams
- Kūpinātas cūkgaļas ribiņas – 250 g
- Skābēti kāposti – 600 g
- Kartupeļi – 2 gab.
- Burkāns – 1 gab.
- Grūbas – 1 sauja
- Ķiploks – 4 daivas
- Sīpols – 1 gab.
Pagatavošana
Sagriez nelielos gabalos kūpinātās ribiņas, liec vārīties. Smalki sagriez skābētos kāpostus un liec vārīties kopā ar ribiņām. Pievieno grūbas un vāri vismaz 30 min.
Pannā apcep sagrieztus sīpolus un burkānu. Nomizotus un sagrieztus kartupeļus vāra atsevišķi. Vāri, līdz gaļa atdalās no kauliem. Pasniedzot pievieno smalki sakapātu ķiploku.