Loskutovs gatavs cīnīties tiesas zālē

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Korupcijas novēršanas un apkarošanas biroja (KNAB) priekšnieks Aleksejs Loskutovs atlaišanas gadījumā ir gatavs savas tiesības aizstāvēt visiem iespējamiem tiesiskajiem līdzekļiem un par palikšanu amatā cīnīties tiesā, jo lēmums esot prettiesisks.

KNAB priekšnieks sarunā ar «Apollo» atzina, ka viņu nepārsteidz Ģenerālprokuratūras Personu un tiesību aizsardzības departamenta prokurores Ramonas Bērziņas atzinums, ka viņa atstādināšanai no amata uz izmeklēšanas laiku nav bijis pamata, jo «Ministru prezidents nav atzīstams par KNAB priekšnieka darba devēju», biroja priekšnieka atstādināšana ir ģenerālprokurora kompetencē. «Par to man nav bijis šaubu, ko esmu jau vairākkārt apliecinājis,» norādīja Loskutovs.

Viņš atturējās prognozēt Saeimas balsojuma rezultātu, bet tas parādīšot parlamenta patieso statusu. «Man būs ļoti interesanti redzēt, vai Saeima Latvijas Republikā ir pirmā vara vai tikai valdības piedēklis,» sacīja KNAB priekšnieks.

Loskutovu arī interesē, kāds ir viņa statuss KNAB līdz Saeimas balsojumam. Arī turpmākajās dienās viņš plāno doties uz darbu, lai gan dokumentus parakstīt Loskutovs nevar — tas darāms viņa vietniekam.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu