Kurš atstās šovu šonedēļ?

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Šosvētdien TV3 šovā «Dziedi ar zvaigzni» tiksies vairs tikai četri pāri, lai uzzinātu, kurš turpinās cīņu par iekļūšanu šova finālā, jo tikai viens pāris var gūt uzvaru un kļūt par šova «Zelta pāri».

Aina Poiša un Māris Sloka ilgi nevarēja izlemt, kādas dziesmas izpildīt svētdienas šovā. Bet jau otrdienas rītā Ainai radās ideja, kuru pāris arī realizēs. Iespējams, skatītāji to vērtēs atzinīgi — gluži kā līdzšinējos priekšnesumus.

Mārtiņa Rītiņa un Evijas Martinsones izvēlēto dziesmu Mārtiņš jau nedaudz zina, tā nedaudz nomierinot Eviju, kas pirms tam šaubījās par dziesmas izvēli, jo šī dziesma esot ļoti sarežģīta. Jāatzīmē, ka ne tikai šefpavārs, bet arī operdziedātāja kļuvusi daudz aizņemtāka, jo nesen viņa ieguvusi štata vietu Latvijas Nacionālajā operā kā soliste. Tādēļ klāt nākuši jauni pienākumi — obligātie mēģinājumi Operā, darbs Mūzikas akadēmijā un Jāņa Lūsēna «Leļļu operas» mēģinājumi.

Raivo Rosts un Elīna Fūrmane, ņemot vērā žūrijas kritiku par priekšnesumu vienveidību, nolēmuši mainīties un pārsteigt skatītājus, izpildot pavisam vienkāršu un mīļu šūpuļdziesmu. Šo dziesmu Ellai bērnībā dziedājusi mamma, un tā bijusi viena no pirmajām dziesmām, ko, mācoties estētikas skolā, viņa izpildīja ansamblī. Izvēloties šādu repertuāru, jādomā arī par apģērbu, un izrādās, ka tā ir problēma, jo Ellas apģērbi ir koši, spilgti un seksīgi. Pāris cer, ka ar nākamo priekšnesumu pierādīs, ka var būt ne tikai seksīgi, valdzinoši un karstasinīgi, bet arī vienkārši, mīļi un jebkura skatītāja sirdij tuvi.

Jānis Vinters un Liene Šomase šonedēļ ir ļoti aizņemti ar papildu lietām, bet cer, ka viss būs kārtībā ar priekšnesumu. Šoreiz uzstāšanās būs veltīta viesiem Latgales iedzīvotājiem un dziesma skanēs latgaļu valodā.

Kurš no šiem duetiem atstās šovu? Skaties «Dziedi ar zvaigzni» svētdien plkst. 20.20.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu