Pols Makartnijs un Hetere Milza tuvākajās dienās varētu panākt vienošanos par laulības šķiršanu

LETA
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Britu popmūzikas veterāns Pols Makartnijs un viņa sieva Hetere Milza esot tuvu tam, lai vienotos par laulības šķiršanas kompensāciju, ziņo britu prese.

Pagājušo ceturtdien viņi abi tikās tiesneša klātbūtnē Londonas Karaliskajā tiesā, tomēr, par spīti astoņas stundas ilgajām pārrunām, pāris nespēja vienoties par šķiršanās nosacījumiem. Makartnijs un Milza, kas apprecējās 2002. gadā, bet pēc četru gadu kopdzīves 2006. gadā nolēma šķirties, gribēja atrisināt domstarpības pirms viņu meitas Beatrises četru gadu jubilejas, kas būs 30. oktobrī, vēsta «Contactmusic».

Tomēr tiek ziņots, ka Makartnijs sievai piedāvājis 25 miljonu sterliņu mārciņu (25,2 miljonus latu) kompensāciju, kas piektdien varētu novest pie lietas noslēguma.

«Nav nekādas garantijas, ka viņi noteikti vienosies, taču šobrīd viņi tam ir tuvāk nekā jebkad agrāk,» kāda pārim tuva persona pastāstīja britu laikrakstam «The Daily Telegraph». Laikraksts arī piebilst, ka Milza un Makartnijs atrodas «rokas stiepiena attālumā» no vienošanās.

Savukārt laikraksts «Daily Mirror» ziņo, ka Milzai, kas 1993. gadā motocikla avārijā zaudēja daļu kājas, būs vajadzīga operācija. Pēc avārijas viņai gūžā tika ievietota metāla plate, taču tagad tās dēļ Milzai parādījušās problēmas.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu