«Linkin Park» solists koncerta laikā salauž roku

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Amerikāņu rokgrupas «Linkin Park» dziedātājs Česters Beningtons koncerta laikā Austrālijā salauzis roku, bet tomēr turpinājis uzstāšanos, apstiprinājuši grupas pārstāvji.

Grupa bija paguvusi nospēlēt četras dziesmas, kad Beningtons nokrita no skatuves un salauza roku, tomēr, par spīti savainojumam, mūziķi turpināja uzstāties.

«Linkin Park» ģitārists Maiks Šinoda apstiprināja šīs ziņas grupas interneta diskusiju lapā pēc tam, kad Beningtons pabeidza koncertu arēnā «Rod Laver» ar pārsietu roku.

Runājot grupas oficiālās interneta lapas diskusiju sadaļā, Šinoda izteicās, ka tas ir «apbrīnojami», ka dziedātājs spējis turpināt uzstāšanos.

«Jā, Česters Melburnas koncerta laikā salauza savu roku/plaukstas locītavu,» komentēja Šinoda. «Tas notika kaut kad ceturtās dziesmas laikā, un viņš turpināja uzstāties ar salauztu roku.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu