Zemfira patriekta no augstskolas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Pazīstamā krievu dziedātāja Zemfira ir atskaitīta no Maskavas Valsts universitātes Filosofijas fakultātes. 31 gadu veco studenti no augstskolas izslēdza par regulāru lekciju kavēšanu un nesekmību.

Lai arī augstskolas dekanāts plašsaziņas līdzekļiem ir apstiprinājis, ka dziedātāja izslēgta nesekmības dēļ, pati Zemfira apgalvo, ka mācību iestādi pametusi pēc pašas vēlēšanās. Viņai esot sakrājušies vairāki mācību parādi, ieskaitot sporta nodarbības, un viņa paziņojusi, ka negrasās pildīt skriešanas normatīvus. Zemfira ir sašutusi par obligātajām sporta nodarbībām, kas jāapmeklē ikvienam studentam neatkarīgi no izvēlētās specialitātes un mācību maksas.

Kā raksta Krievijas prese, Zemfira Maskavas Valsts universitātē iestājās 2004. gadā, un jau 2005. gada ziemā dziedātāju draudēja no augstskolas izslēgt, jo viņa nebija apmeklējusi nevienu eksāmenu. Tomēr toreiz Zemfirai izdevās izķepuroties un noturēties studentes statusā veselus trīs gadus.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu