Bukmeikeri: finālā redzēsim Ainu un Māri pret Raivo un Ellu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Pagājušajā nedēļā pirmo reizi tika izteiktas bukmeikeru prognozes par populāro šovu «Dziedi ar zvaigzni». Jāteic, ka 21. oktobra šova rezultāti tiek raksturoti kā negaidīti.

Mārtiņa Rītiņa un Evijas Martinsones izkrišana tika vērtēta kā otra nereālākā aiz šova favorītu dueta Raivo Rosta un Ellas izstāšanās. Taču tomēr tā notika. Ko tad bukmeikeri prognozē šonedēļ?

«Betway» pārstāvis Latvijā Jānis Trēgers stāsta, ka joprojām par šova favorītiem tiek uzskatīti Raivo un Ella, kuru likmes izmaksas koeficents ir 1,70. Taču pēc pēdējo nedēļu veiksmīgā snieguma viņiem strauji pietuvojušies Aina Poiša un Māris Sloka. Šā pāra izredzes ir vairāk nekā dubultojušās, jo pagājušajā nedēļa viņu koeficents bija 5,75, bet šonedēļ vairs tikai 2,90. Tas nozīmē, ka, pēc bukmeikeru domām, visvājākās izredzes uzvarēt šovā ir Jānim Vinteram un Lienei Šomasei (4,60).

Inversa situācija ir likmēs uz to, kurš pāris šovu atstās 28. oktobra raidījumā. Ar visaugstāko koeficentu tiek atalgotas prognozes uz Raivo Rostu un Ellu, viņiem seko Aina Poiša un Māris Sloka, bet reālākās izredzes izkrist tiek prognozētās Jānim Vinteram un Lienei Šomasei.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu