«Cosmos» izdod DVD un gatavo jaunu albumu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Gatavojoties piektajai dzimšanas dienai, vokālā grupa «Cosmos» 20. novembrī laidīs klajā savu pirmo DVD albumu, kurā iemūžināts pērn «Arēnā «Rīga»» izskanējušais ziemas koncerts.

Lieliska dāvana ģimenei, draugiem un biznesa partneriem, izcils baudījums mūzikas gardēžiem, nevainojamas vokālās mākslas paraugstunda ikvienam — tāds būs DVD albums, kas, raugoties no profesionālā viedokļa, iemūžinājis «Cosmos» līdz šim labāko un augstvērtīgāko koncertu — puiši te izstaigājuši daudzus stilus (no klasikas līdz repam),  spējot izsaukt latviešu publikas ovācijas, kurām hronometrāžas ziņā nav līdzvērtīga precedenta...

Der atgādināt, ka «Cosmos» ziemas koncertu turneja pērn ritēja visā Latvijā, kulmināciju sasniedzot 8. decembrī «Arēnā «Rīga»» un vienkop pulcējot vairāk nekā 5000 klausītāju. «Tas ir labākais, ko esam paveikuši,» atzīst «Cosmos», un ar viņiem vienisprātis ir arī mūzikas kritiķi.

Vai vēlaties noraust smieklu asaras, skatoties grupas «Cosmos» spēlēto ēnu teātri dziesmiņas «Rūķīši un Mežavecis» iestudējumā? Vai vēlaties zināt, kas skan šķietami zināmās «Billie Jean» noslēgumā? Vai alkstat uzzināt, kas gurkst mazajos sniega maisiņos dziesmiņas «Reiz mežā dzima eglīte» pavadījumā un kā «Zvaniņš skan» regeja manierē? Vai gribat redzēt, cik gigantiskas tumbas «Cosmos» puiši izstūma uz skatuves dziesmas «Parasta/Neparasta diena» laikā, un dzirdēt, kā skanēja NATO samita helikopteri? Tādā gadījumā DVD albums ar ziemas koncerta ierakstu ir pareizā izvēle un vislabākais ceļvedis «Cosmos» radīto piedzīvojumu pasaulē...

DVD albumā tiks iekļauti arī papildmateriāli, kuros fiksēti koncerta sagatavošanas darbi, «Cosmos» ziemas nometne, intervijas, mēģinājumi, unikāli kadri, kas uzņemti aizkulisēs, kā arī grupas pirmais videoklips dziesmai «Миллион алых роз».

Tajā pašā laikā jau tagad «Cosmos» nedomā dusēt uz lauriem, un jau tagad ķērusies pie gluži jaunas programmas gatavošanas, kas tiks iemūžināta gan jauna kompaktdiska formātā (tas nāks klajā 2008. gada pavasarī), gan trijos vērienīgos koncertos Latvijas Nacionālajā operā: 28. aprīlī, kā arī 4. un 5. maijā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu