Džeimiju Foksu pakļaus rasu diskriminācijai

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:movieeye.com

Džeimijs Fokss piekritis filmēties galvenajā lomā filmā «The Zebra Murders: A Season of Killing, Racial Madness, and Civil Rights».

Filma, kas tiks veidota «Zodiaka» («Zodiac», 2007) garā, balstīta uz Prentisa Ērla Sendersa un Beneta Koena romāna, kurā fiksētas sērijveida slepkavības, kas pastrādātas uz rasisma pamata. Tās visas notikušas Sanfrancisko 1973. un 1974. gadā. Fokss atveidos Sendersu — vienu no diviem detektīviem, kas vada izmeklēšanu. Izmeklēšanas laikā detektīviem būs jānostājas pret policijas vadības sistēmu, jāapvienojas ar kolēģiem, jāiesniedz prasība par diskrimināciju un jāuzvar prāvā. Senderss beigu beigās kļūs par policijas šefu.

«The Zebra Murders» (2010) scenāriju pašlaik raksta Metjū Maikls Karnahans, kas strādājis arī pie «Karalistes» («The Kingdom», 2007), kurā arī redzams Džeimijs Fokss. Filmas producenti būs Breds Pits un pats Džeimijs Fokss.

Studijas «Dream Works» direktors Adamss Gudmens uzskata, ka jaunajai filmai ir milzīgs potenciāls, vienlaikus atzīmējot, ka šī ir pēc kārtas ceturtā studijas sadarbība ar Džeimiju Foksu. Studija ar Foksu strādājusi arī pie filmām «Dreamgirls» (2006), «Collateral» (2004), bet «The Soloist» (2009) filmēšana tiks sākta tikai nākamā gada janvārī.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu