Džons Travolta — atkal sliktais

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:.cnn.net

Džons Travolta nolēmis pievienoties Denzelam Vašingtonam 1974. gada filmas «The Taking of Pelham 123» jaunajā ekranizācijā, kuras režisors būs Tonijs Skots.

Travolta tēlos bandītu četrotnes vadoni, kas ieņem Ņujorkas metro vilcienu un draud nogalināt visus pasažierus, ja vien nesaņems izpirkuma maksu. 1974. gada filmā, kuru uzņēma Džozefs Sārdžents, šo lomu atveidoja Roberts Šovs. Vašingtons savukārt tēlos drošības dienesta vadītāju, ko oriģinālā atveidoja Volters Matau.

Filmas scenāriju sarakstījis Deivids Kops. Tonijs Skots, kas uzņems filmu, vienlaikus būs arī tās producents. Filmēšanu paredzēts sākt nākamā gada sākumā.

Skotam esot vajadzējis krietni vien nopūlēties, lai pierunātu Travoltu filmēties — pēc vairākiem gadiem tas būs pirmais trilleris ar viņa piedalīšanos.

Pašlaik Travolta filmējas Volta Bekera komēdijā «Old Dogs» (2008). Pēdējo reizi «slikto zēnu» viņš tēloja 2004. gadā filmā «The Punisher».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu