Pusfinālā izbalso Poišu un Sloku

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Pretēji bukmeikeru prognozēm TV3 šova «Dziedi ar zvaigzni» finālā šo svētdien redzēsim Lieni Šomasi un Jāni Vinteru, kas sacentīsies ar līdzšinējiem šova favorītiem Ellu un Raivo Rostu. Vakar, jāteic, nepelnīti no tālākās sacensības šovā «Dziedi ar zvaigzni» bija jāizstājas Ainai Poišai un Mārim Slokam.

Šova «Dziedi ar zvaigzni» devītajā tiešraidē, kas vienlaikus bija arī šova pusfināls, sacentās visi trīs jau minētie dalībnieku pāri. Pagājušajā nedēļā «Betway» bukmeikeri paziņoja, ka, visticamāk, pusfinālā tiks izbalsoti Liene Šomase un Jānis Vinters, tomēr šis dalībnieku pāris vakar visus pārsteidza ar savu līdz šim labāko uzstāšanos, pelnīti saņemot žūrijas augstāko vērtējumu, kā arī pietiekamu skatītāju atbalstu, lai saņemtu sev «brīvbiļeti» uz finālu.

Lai gan Ella un Raivo Rosts vakar izskatījās visbālākie, viņiem šo deviņu nedēļu laikā jau izveidojies savs pietiekami liels atbalstītāju pulks, kas ar balsojumu saviem mīluļiem nodrošināja vietu finālā.

Šova finālā abi pāri izpildīs nu jau trīs dziesmas: vienu pavisam jaunu, vienu no iepriekšējām uzstāšanās reizēm, bet trešā būšot improvizācija. Kurš uzvarēs?

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu