Latvijā koncertēs ņūmetāla radītāji «Korn»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Preses foto

Nākamgad 11. februārī «Arēnā «Rīga»» koncertu sniegs ņūmetāla pamatlicēji — amerikāņu grupa «Korn», ziņo koncertaģentūra «FBI». Mūziķi Latvijā uzstāsies pirmo reizi un šeit ieradīsies koncertturnejas «B#%ch We Have a Problem Tour» laikā.

Kā uzskata «Korn» grupas biedri, šī Eiropas turneja koncertu apmeklētājiem un smagās mūzikas faniem atmiņā paliks vēl ilgi. «Iespaidīgās turnejas «Family Values Tour» laikā visu vasaru mēs pavadījām Amerikā. Šajā turnejā piedalījās arī «Evanescence», «Atreyu», «Flyleaf», «Hellyeah» un «Trivium». Tagad pienākusi kārta Eiropai, jo šeit mēs pilnvērtīgā turnejā neesam bijuši jau septiņus gadus. Jā, mēs ik pa laikam esam šeit ieradušies, taču pārsvarā, lai uzstātos kādā festivālā. Kad karjeras sākumā teicām, ka mums nepatīk Eiropa, bijām lieli muļķi. Jo nezinājām, cik uzticīgi ir šeit dzīvojošie fani un cik bagāta vēsture ir šai pasaules daļai. Tagad mēs esam izauguši, palikuši gudrāki un ar lielu nepacietību gaidām koncertus, lai sniegtu visiem mūsu faniem Eiropā to, ko viņi ir pelnījuši,» komentē «Korn» solists Džonatans Deiviss.

Grupa «Korn», kas tika dibināta Kalifornijas pilsētā Beikersfīldā, pasaules uzmanību sev pievērsa 1994. gadā ar savu debijas albumu «Korn», kura producents bija par «ņūmetāla krusttēvu» dēvētais Ross Robinsons (strādājis kopā ar «Fear Factory», «Sepultura», «Deftones», «Slipknot», «W.A.S.P» un «Limp Bizkit»).

Piesātinātais koncertturneju grafiks kopā ar tādiem mūzikas grandiem kā OzijuOsbornu, «Megadeth» un Merilinu Mensonu ļāva debijas albumam ieņemt arvien augstāku vietu mūzikas topos. Rezultātā tas sasniedza «zelta» statusu — kopā tika pārdoti vairāk nekā 700 000 albuma kopiju. Kopš debijas albuma grupa laidusi klajā vēl septiņus studijas albumus un ir saņēmusi divus «Grammy» apbalvojums.

Spilgtākie Amerikas ņūmetāla meistari kopā pārdevuši vairāk nekā 32 miljonus albumu. Šā gada 31. jūlijā grupa izdeva savu astoto studijas albumu (bez nosaukuma), un jau pirmajā nedēļā tika pārdoti 123 tūkstoši šā albuma kopiju.

Pēc koncertaģentūras «FBI» direktores Ingas Kadekas vārdiem, grupas «Korn» uzstāšanās būs viens no pirmajiem koncertaģentūras ieplānotajiem koncertiem 2008. gadā. «Šogad mēs esam organizējuši «Pet Shop Boys», «Placebo», Ozija Osborna, «Aerosmith» un Eltona Džona koncertus Rīgā, gada beigās rīkojam Enrikes Iglesiasa un Merilina Mensona koncertus Tallinā. Arī 2008. gadā mēs plānojam publikai piedāvāt koncertus, kas priecēs dažādu mūzikas stilu piekritējus. Esmu pārliecināta, ka grupas «Korn» koncerts būs lielisks sākums un jaudīgs atspēriens jaunajam koncertu gadam.»

Pirms «Korn» 11. februārī uz «Arēnas «Rīga»» skatuves kāps amerikāņu rokgrupa «Flyleaf» un zviedru grupa «Deathstars».

Biļetes uz grupas «Korn» koncertu Rīgā tirdzniecībā nonāks pirmdien, 5. novembrī, plkst. 10.00. Biļetes varēs iegādāties «Biļešu servisa» kasēs visā Latvijā.

Pirmo 1000 stāvvietu cena būs 15 latu, pēc tam tās maksās 20 latus. Sēdvietas maksās 25 un 35 latus (atkarībā no attāluma līdz skatuvei).

Jau no šodienas, 29. oktobra, sākas biļešu iepriekšpārdošana «FBI Concert Club» biedriem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu