Roberto un Elizabete piedāvā jaunu singlu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Roberto un Elizabete pēc atsevišķi piedzīvotajiem šoviem «Dejo ar zvaigzni» un «Dziedi ar zvaigzni» sapratuši, ka vislabāk uz skatuves jūtas abi kopā — duetā «Elizabete&Roberto». Jau novembrī gaidāms viņu jaunais kompaktdisks.

Roberto un Elizabete ir latviešu popkultūrai neraksturīgs starptautisks duets, kas apvieno karstās itāliešu asinis un latvietes lepno dabu.

Elizabete itālieti raksturo īsi: «Mmm... Roberto... viņa žilbinošais smaids ir kā Itālijas karstā saule!», bet Roberto noslēpumaini nosmaida: «Bet Elizabete ir kā veldzējošs vīna malks Adrijas jūras krastā... nē, labāk tepat pie Baltijas jūras... te jau arī vasarās iet karsti...»

Ar savu temperamentu duetam izdevies pārsteigt un iegūt plašu klausītāju loku ne tikai Latvijā, bet visās Baltijas valstīs un arī Roberto dzimtajā Itālijā. Jaunieši bieži viesojušies Sardīnijā, sniedzot koncertus un piedaloties dažādos pasākumos. Interesi par kolorīto duetu izrādījuši arī Itālijas un Sardīnijas plašsaziņas līdzekļi, publicējot intervijas un rādot sižetus ar jaunajiem māksliniekiem, kā arī sniegtas intervijas vietējiem žurnāliem un laikrakstiem.

Jau ziņots, ka duets «Elizabete & Roberto» izveidojās 2004. gadā TV realitātes šovā «Talantu fabrika». Dziesmas savam repertuāram jaunieši komponē paši — Elizabete raksta mūziku, Roberto — vārdus. 14 dziesmas drīzumā tiks apkopotas kompaktdiska formātā.

2006. gads bijis duetam īpaši veiksmīgs — «Elizabete & Roberto» uzstājušies kopā ar daudzām pasaules slavenībām: populārajā Ziedu festivālā Tallinā ar igauņu mūzikas leģendu Anni Veski un populāro Dave Benton un Ogrē kopā ar «Nazareth», «Smokie», «Viagra», «E-17» un krievu superzvaigznēm «Bi2». Profesionālo skatuves pieredzi un aktiermeistarību šai laikā spodrinājuši gan populārā mūzikla «Robinsonu dārgumi» brīvdabas izrādēs visā Latvijā, gan mūziklā «Vestsaidas stāsts», kas ieguva nedalītas skatītāju un klausītāju simpātijas.

2007. gads duetu sadalīja pa citiem «zvaigžņu pāriem» — Roberto kopā ar Pasaules un Eiropas kausu finālisti un Latvijas čempioni standartdejās Lauru Kosīti piedalījās  grandiozajā deju šovā  «Dejo ar zvaigzni», bet Elizabete pārī ar Universitātes lektoru Henriju Buku-Vaivadu piedalījās TV3 šovā «Dziedi ar zvaigzni». Neaizmirsīsim arī, ka 2007. gadā nacionālajā «Eirovīzijas» atlasē Roberto kopā ar «Bonapartiem.lv» izcīnīja tiesības pārstāvēt Latviju grandiozajā «Eirovīzijas» finālšovā, kas šogad notika Somijā.

singls «Tu Sei Qui»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu