Hīts Ledžers un Šons Penns gatavojas «Dzīves kokam»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: lycos.co.uk

Kompānija «River Road Entertainment» nolēmusi dot zaļo gaismu sen lolotajai Terensa Malika filmai «Dzīves koks» («Tree of Life», 2008). Pašlaik notiek sarunas ar Hītu Ledžeru un Šonu Pennu par iespējamo dalību šajā filmā.

Sižets tiek rūpīgi slēpts. Pagaidām zināms vien tas, ka tā būs sarežģīta drāma, kurā Ledžeram iecerēta galvenā, bet Pennam — otrā plāna loma.

Pirms diviem gadiem Ledžera lomai centās pielauzt Kolinu Farelu, bet trešdaļu filmas bija ieplānots uzņemt Indijā. Beigu galā tika atcelts gan Farels, gan Indija.

Tagad visi gaida, kad «River Road» šajā projektā «iepūtīs dzīvību». Kompānija veiksmīgi producējusi tādas filmas kā «Kuprainais kalns» («Brokeback Mountain», 2005) ar Ledžeru galvenajā lomā un «Into the Wild» (2007), kuras režisors ir Šons Penns. Turklāt Šons Penns draudzējas ar Maliku jau kopš abu kopējā darba pie «Šaurās sārtās līnijas» («The Thin Red Line», 1999), tāpēc var cerēt, ka filma nonāks līdz ekrāniem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu