Dziedošās zvaigznes finālam gatavojas viesnīcā

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Vairs tikai dažas dienas atlikušas līdz TV3 šova «Dziedi ar zvaigzni» finālam, kurā divi pāri cīnīsies par «Zelta pāra» titulu, — satraukums ir liels, jo nedēļas laikā jāsagatavo trīs dažādi priekšnesumi.

Lai kaut nedaudz atslābinātos, viesnīca «Eufrosine» otrdien aicināja visus dalībniekus uz nelielu atpūtu. Vai tas palīdzēs sakopot spēkus pēdējam zvaigžņu uznācienam? Par to varēs pārliecināties jau svētdien TV3 šova tiešraidē plkst. 20.20.

Atpūta pirms lielā fināla

Lai šova «Dziedi ar zvaigzni» dalībnieki kaut nedaudz atpūstos pirms lielā fināla, kurš skatītāju vērtējumam tiks nodots jau 4. novembra vakarā, viesnīca «Eufrosine» otrdien visus dalībniekus aicināja uz nelielu atpūtu pie ūdeņiem. Visi šova dalībnieki viesnīcā atpūtīsies arī pēc lielā fināla — tad viesnīcas telpās tiks dejots un līksmots līdz rīta agrumam.

Otrdien, apvienojot patīkamo ar lietderīgo, līdztekus atpūtai tika sagatavoti videomateriāli fināla pārraidei — dalībnieki dalījās savos iespaidos par šovu un tajā piedzīvoto.

3. vietas ieguvēji Aina Poiša un Māris Sloka uz viesnīcu tika nogādāti kā šova goda viesi, turklāt «Volkswagen» viņiem bija sagatavojis īpašu pārsteigumu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu