Pīrss Brosnans piekāvis fotogrāfu par komplimentu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Foto:solarnavigator.net

Slavenais amerikāņu aktieris Pīrss Brosnans, kas kļuva populārs, pateicoties Džeimsa Bonda lomai, nokļuvis policijas uzmanības lokā sakarā ar uzbrukumu fotogrāfam, ziņo «Reuters».

Losandželosas departamenta pārstāvis Stīvs Vitmors atteicies komentēt šo incidentu, kas norisinājās pagājušajā piektdienā Malibu tirdzniecības centrā. Savukārt tabloīds «TMZ. com» raksta, ka kāds liecinieks apgalvojis: fotogrāfs Roberts Rozens un Pīrss Brosnans sakāvušies pēc tam, kad fotogrāfs piegājis pie aktiera un sācis viņu slavēt par Bonda lomu filmās par aģentu 007. Brosnanam šāds aizkustinošs paparaci žests neesot paticis, un viņš uzklupis slavētājam. Pēc fotogrāfa vārdiem, Brosnans veikalā bijis kopā ar saviem bērniem. Kad Rozens sācis fotografēt, aktieris viņam rupji ieteicis mainīt profesiju. Kad paparaci centies izlīdzināt situāciju ar glaimojošiem komplimentiem, Pīrss lādoties meties viņam virsū.

Pašlaik Brosnana lieta atdota izskatīšanai Losandželosas apgabala prokuroram.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu