«Morning After» iziet tautās iegriezt ballīti

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jaunie talanti no «Morning After» kopš pagājušās nedēļas veiksmīgi iekaro «Radio Capital FM» TOP 20 un nākamajā nedēļā ar dziesmas «Lido» remiksu, kas tapis sadarbībā ar «N'Works», turpinās savu ceļu pie klausītājiem arī citās radiostacijās visā Latvijā.

Šovakar LMA Studentu klubā notiks jau par tradīciju kļuvusī «Morning After» dzimšanas dienas ballīte. Šoreiz kā viesi jau no plkst. 23.00 uzstāsies neo soul grupa «Deep», kas ir pazīstama ne tikai pašmāju soulmūzikas cienītājiem. Koncertu turpinās «Busy Bee» — viena no profesionālākajām Latvijas kultūrroka mūzikas stila grupām. Ap pusnakti ballīti iegriezīs gaviļnieki «Morning After».

7. novembrī «Morning After» uzstāsies studentu pilsētā Jelgavā — klubā «Baltie krekli», pēc nedēļas 15. novembrī būs sastopami Rīgas klubā «Četri balti krekli», savukārt 16. novembrī «Morning After» plāno sarīkot spilvenu kaujas muzikālajā klubā omulīgiem cilvēkiem «Spalvas pa gaisu». «Apciemosim arī vēju pilsētu Liepāju un Valmieras mūzikas klubus (datumus precizēsim)!» sola grupa.

Koncertos skanēs klausītāju iemīļotās dziesmas «Lido», «Saucu tevi», «1 2 3», «Dance 4 me» un jaunums «Shiver on the Dance Floor», kā arī nelielam ieskatam tiks piedāvātas kompozīcijas no topošā debijas albuma.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu