«Dziedi ar zvaigzni» triumfē Jānis Vinters un Liene Šomase

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: TV3

Svētdienas vakarā tika noskaidrots TV3 dziedāšanas šova «Dziedi ar zvaigzni» «Zelta pāris». Pārspējot Raivo Rostu un Elīnu Fūrmani, finālā triumfēja dziedātāja Liene Šomase un motobraucējs Jānis Vinters.

Kopumā skatītāju balsojumā tika saņemts 203 251 zvans, un lauvas tiesa — 179 864 balsis — tika atdota Lienes un Jāņa atbalstam, kas viņiem nodrošināja triumfu un šova galveno balvu — 10 000 eiro.

Noslēdzot šovu, tika dalītas arī dažādas speciālbalvas. Tā, piemēram, «Radio Star FM» simpātiju balvu ieguva Raivo Rosts un Ella, savukārt kosmētikas kompānijas «Avon» simpātiju balva tika Lienei Šomasei un Jānim Vinteram. Savukārt «Volkswagen» balva — testa braucieni ar automašīnu «VW Tiguan» — tika šova trešās vietas ieguvējiem Ainai Poišai un Mārim Slokam.

Fināla šovā piedalījās Rejs Hotorns, pazīstams no dalības grupās «Milli Vanilli», «Fun Factory» un «Nana» — viņš kopā ar abām finālistēm Ellu un Lieni Šomasi nodziedāja «The Eagles» leģendāro hitu «Hotel California».

Un tas vēl nav viss! Pārraides beigās skatītājiem tika paziņots, ka pavasarī varam gaidīt šova «Dejo ar zvaigzni» otro sezonu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu