Sākas biļešu tirdzniecība uz «Korn» koncertu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Preses foto

Šodien plkst. 10.00 sākas biļešu tirdzniecība uz grupas «Korn» koncertu Rīgā. Ņūmetāla spīdekļi «Korn» uzstāsies «Arēnā «Rīga»» 2008. gada 11. februārī.

http://www.bilesuserviss.lv

Pirms «Korn» 11. februārī uz «Arēnas «Rīga»» skatuves kāps amerikāņu rokgrupa «Flyleaf» un zviedru grupa «Deathstars».

Amerikāņu roka kvintets «Flyleaf» daudzmiljonu auditorijai visā pasaulē pazīstams kā grāvēja «Cietais rieksts 4» tituldziesmas autors — filmā skan grupas kompozīcija «I'm So Sick». Paši grupas dalībnieki atzīst, ka viņu dziesmu skanējumu ietekmējušas tādas grupas kā «Rage Against The Machine», «Incubus», «Foo Fighters» un «Nirvana».

«Mēs nenoliedzami radām diezgan kaislīgu mūziku — niknu, skumju, uzstājīgu un maigu. Ar tās starpniecību mēs dāvājam cerību izmisušajiem, bet apātiskajiem atgādinām, ka viņu spēkos ir mainīt pasauli,» stāsta soliste Leisija Mouslija. «Rokeriem patīk «uzplēst» senas brūces — viņi dzied par salauztām sirdīm, par zaudēto māju izjūtu. Taču mēs cenšamies pierādīt, ka cerība ir labāka par izmisumu!»

Zviedru grupa «Deathstars» ir viens no komerciāli veiksmīgākajiem kolektīviem Skandināvijā. Viņu dziesmas ierindojas topu pirmajās vietās Zviedrijā un Vācijā, bet grupas skandalozos klipus aizliedz rādīt televīzijā. «Mūsdienīgs un spēcīgs industriālais metāls, kurā jūtama «The Kovenant», «Pain» un «Rammstein» ietekme. Viņi ir divdesmit pirmā gadsimta «KISS»,» tā plašsaziņas līdzekļos tiek raksturoti «Deathstars». «Agresija un glamūrs. Viņi ir kā pusdievi krāšņos kostīmos — ar pistoli, cigareti un miljons dolāru vērtu smaidu. Viņu uzstāšanās ir īsti ellišķīga izklaide!» «Deathstars» devušies kopīgās turnejās ar tādām grupām kā «Paradise Lost» un «Cradle of Filth», kā arī paspējuši uzstāties lielākajos Eiropas festivālos. «Deathstars» albumi ir izdoti arī Amerikā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu