«Eirovīzijai» dziesmas var pieteikt vēl divas nedēļas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Vēl tikai divas nedēļas ikvienam ir iespēja iesniegt Latvijas Televīzijai (LTV) savu dziesmu ar pilnīgi reālu cerību — uzvarēt «Eirovīzijas» dziesmu konkursa nacionālās atlases konkursā, lai dotos uz Belgradu, kur ar savu talantu iepazīstinātu daudzmiljonu skatītāju auditoriju.

http://www.eirodziesma.lv

Tomēr, lai tiktu līdz Serbijas galvaspilsētai Belgradai, nepieciešams uzvarēt nacionālajā atlasē, kas noritēs vairākās kārtās. Konkursam iesniegtās dziesmas vērtēs LTV izveidotā ekspertu komisija, kas izvēlēsies un noteiks 20 dziesmas pusfināla norisei. Priekšatlases noslēgums — 2007. gada 6. decembris, kad publiski tiks paziņoti rezultāti. Ikvienai no pusfināla kārtā iekļuvušajām dziesmām LTV 2008. gada janvārī tiks izveidota dziesmas videoversija.

To visu televīzijas skatītāji varēs vērtēt nākamā gada 2. un 9. februārī, kad LTV1 ēterā notiks abi «Eirodziesmas» pusfināli: 10 dziesmas, kas skanēs nacionālajā finālā, noteiks televīzijas skatītājs ar telefonbalsojumu un LTV apstiprināta žūrija. Tikai tad, kad pusfināls būs izskanējis un 10 fināla dziesmas zināmas, tiks atklāts pusfināla žūrijas komisijas sastāvs...

Nacionālās atlases fināls jau tradicionāli notiks Ventspilī, šoreiz — 1. martā. Dziesmu uzvarētāju finālā noskaidros tikai un vienīgi skatītāju telefonbalsojums.

Latvijas Televīzija atgādina, ka dziesma un visa pieprasītā dokumentācija iesniedzama Latvijas Televīzijā Rīgā, Zaķusalas krastmalā 3, 16-1. un/vai 16-3. kabinetā un/vai LTV administratoram (7200504, 7200325, 7200314).

Dziesmu iesniegšanas termiņš — 2007. gada 19. novembris, plkst. 15.00.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu