«Apollo» videočatā — Liene Šomase un Jānis Vinters

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: «Apollo»/R.Oliņš

Vēl nesenā atmiņā ir svētdiena, 4. novembris, kad šova «Dziedi ar zvaigzni» finālā triumfēja dziedātāja Liene Šomase un motobraucējs Jānis Vinters. Pāris viesojās «Apollo» videočatā, lai atbildētu uz jūsu jautājumiem par dalību šovā un saviem nākotnes plāniem.

Jānis Vinters gatavojas mesties aktīvos treniņos, lai janvārī dotos uz Dakāru, bet Liene... Stop! Vairs ne vārda! Uzdod savu jautājumu Jānim Vinteram un Lienei Šomasei un piedalies «Apollo» videočatā.

Kristīne: Man nav jautājums, bet liela vēlme jūs abus apsveikt ar uzvaru. :) Jūs bijāt fantastiski. Arī manas ģimenes simpātijas piederēja jums. Nu turēsim īkšķus par jums abiem arī turpmāk, lai arī atsevišķos «laiciņos».

Paldies visiem, kas skatiijaas, paldies, ka muus, kritizeejaat un noveerteejaat! Un prieciigu 18. novembri un veiksmiigu Jauno gadu!

Brigāde: Jums nepietrūks šova un visas ar to saistītās darīšanas un lietiņas? :(

Saakumaa domaaju, ka labi, ka viss beidzies, bet tagad gan mazliet pietruukst... Jaanis: man gan ir traninji, taa, ka briiva laika nav daudz

žūrija: kurš no žūrijas komisijas vieslocekjiem Jums abiem patika visvairāk?

M.Brauns. Kaut gan katrs no viesiem bija iipashs. Dazjiem (Niedram)gan gribeejaas gan paardurt mashiinas ripas, bet nu...ir labi

Signe: manuprat, Tu ,Lienit, neesi iedomiga tiesi preteji.. looti sirsniga, emocionala un patiesa .. uz koncertu cilveki iet, lai gutu emocijas un tiesi tapec ir verts iet uz taviem koncertiem, lai tas gutu.. pat skatoties TV vareja tas sajust, ka tiek dzietats no visas sirds.. es par Jums balsoju, jo velejos, lai Jus uzvaretu.. Jus esat pasi labakie.. tas nav vardiem aprakstams.. super, ta tik turpinat..

Paldies! Es nekad negribeetu pazaudeet to, kaada esmu..

Gaidām: Malači Liene un Jānis! Gaidām ar koncertu 1.decembrī Krustpils kultūras namā.

Paldies, ka sekojat liidzi informaacijai. Naaciet. Jaanis gan nebuus..

jautā/jums: no kā jums visvairāk bail?

Liene; Nav ne no kaa bail :) Kaadreiz bija bail no tumsas, bet tagad neteikshu, lai paliek nosleepums

politiķis: par kuru partiju jūs balsojāt pēdējās vēlēšanās?

Liene: es neaizgaaju un nenozjeeloju, jo redzu, kas tagad notiek. Jaanis: es gan balsoju, bet vairs neatceros par ko

Putns: ā,un vēl dažam labam gribu atgādināt,ka uz skatuves māksliniekiem ir jāuzvedas citādāk, nekā pieņemšanā pie premjera.Nav vairs padomijas laiki,kad dziedātāji koncerta laikā stāvēja kā mietu norijuši. Tā kā, mīļie rējēji, padomājiet,pirms kritizējat. Tā ir estrāde,tas ir šovs, nevis armijas parāde.

Katrs dara to, kas vinjam labaak patiik.

Kristīne: Vai ievērojāt balsojuma tabulā, ka Ainai un Māsrim jau 5 raidījumā bija viss mazāk balsu!?!?

Es jau zinaaju, ka buus taads jautaajums. Tur nav klaat zjuurijas balsojums, bet , ja sasummee kopaa, tad iznaaca, ka vinjiem ir jaaiziet.

suns: Jūsu panākumi šovā, manuprāt, bija likumsakarīgi: talanti un mērķticība dod rezultātu. Pat manot darbības sfēru, kā Jānim iznāca. Bet aizdomājos par citu - iespējams, ka Jūsu panākumus noteica skatītāju «iekšējā» vēlme (visticamāk neapzināta) beidzot ieraudzīt jau no bērnības pazīstamo pasaku un teiku tēlu materializācju - daiļā princese un drosmīgais bruņinieks. Varbūt tas arī mums visiem pietrūkst šajā sasodīti materilizēti -birokrātiski-neprofesionālajā vidē? Kādas ir Jūsu domas par to?

Mees bijaam vienkaarshi un no pasha saakuma to neuztveeraam nopietni, vieniigi peedeejaa nedeeljaa tas muus paarnjeema. Nedod dievs, ka tas paarnjem visu dziivi, kaa dazjiem citiem daliibniekiem. Jaanis: Man pat reizeem bija Liene jeepierunaa naakt uz meegjinaajumiem.

Skatītājs: Malači abi!!! Bet - jautājums Jānim (piedod Lienīt): Ņemot vērā šova specifiku, un faktu, ka viens dalībnieks ir dziedātājs un otrs ne, vai nebija tā, ka Lienīte tomēr mēģināja vairāk dominēt un būt uzmanības centrā, neļaujot Tev izpausties tā pa īstam? Vai nesirgsti ar pārlieku džentelmenisku kautrību?

Jaanis: Atklaaj visas manas apsleeptaas un neapsleeptaas iipashiibas. Uzskatu, ka Lienei bija jaadominee, jo vinja tachu ir dziedaataajaa. Liene: Varbut Jaanis to nepamaniija, bet visas dziesmas meegjinaaju izveeleeties atbilstoshas tieshi vinjam, jo vinjsh jau sheit bija zvaigzne

ĢIMENĪTE: Šis nav jaurtājums ,bet vairāk pateicība ,par to ka tieši Jūs vinējāt konkursā dēls7 gadiņi ir motociklistu fans un vēl dzied nu tas bija tas īstais par viņu jābalso ,savukārt Lieni mēs redzējām pirmo reizi mūzikas kompānijas «mapls «prezentācijas koncertā Roksi klubā ,mums patika izlemts - balsojām balsojā un re iznākums ir ,kāds priks paldies jums

Tas bija kaut kas biagi sen, bet labi, ka atceras

funktieris: Lieks prieks par jūsu uzvaru! Malači! Par Jāņa tuvākām gaitām viss skaidrs, bet Lenī - cik zināms studē mūzikas menedžmentu, bet kā ar vokālām studijām? Ar kādu nodarbi Lenī (Liene) domā saistīt savu dzīvi?

Ar nodarbiibaam ir taa, ka Latvijaa ir daudz skolotaaji, kas pasniedz privaatstundas, bet es vairaak klausos aarzemju dziesmas un meegjinu no taam maaciities. Jo ar skolotaaju ir taa, ka nekad nevar zinaat vai pareizaa virzienaas virziis..

wiwulinsh: Kas notika tev Finālā otrās dziesmas laikā ar kāju?

Bija ljoti stulbi. Nedeelju pirms tam gaaju pa taisu gaiteni uz tualeti un sastiepu kaaju. Dabuuju braukt uz slimniicu. Paldies, visaam maasinjaam, kas ljoti paliidzeeja! Saapes gan nav man probleema, jo uzskatu, ka skatiitaajiem nav jaaredz manas probleemas. Paldies, arii Reinikam, ka vinjsh to neatklaaja skatiitaajiem..

Jautājums Lienei: Ko jūs īsti studējat?Kāpēc agrāk parādījās ziņas, ka reklāmu, bet šobrīd- mūzikas menedžmentu?

Tur kaut kas ir paarprasts. Es studeeju Latvijas Kultuuras koledzjaa muzzikas menedzmentu.

Jūsmotāja: Jāni! Es ceru, ka vairāk uz skatuves nekāpsi! Paldies! Liene! Man ļoti patika kā Tu dziedāji. Tev vajadzētu pamēģināt padziedāt kopā ar Rostu. Tur varētu kaut kas izdoti

Juusmotaajs pats vareetu kaadreiz uzkaapt uz skatuves. Es zinu, ka autobrauceejus vispaar ir gruuti iekustinaat un saakumaa gaaja gruuti. Tas bija saistiits arii ar Janja kaaju, bet beigaas viss izdevaas..

Juris: Vai Jānim Vinteram patīk Liene?

Protams, ka patiik. Kuram nepatiik liene?

pika: Jāni, vai tu tagad neesi iekavējis treniņus saistībā ar šo šovu?

Jaa, esmu iekaveejis, bet tas nav saistits ar shovu, jo pirms tam salauzu kaaju un tas visu nobremzeeja, bet tagad esmu atsaacis treninjus un ceru, ka viss buus kaartiibaa..

suitene: vakar vakarā skatoties LNT svešo dzīvi , domāju, kāds malacis Liene, savos jaunajos gados ir īsta, patiesa, strādāt griboša un un galvenais -varoša. un labi, ka izveidojās dzidošais pāris tieši Liene&Jānis, šī uzdrīkstēšanās un izdošanās bija laba skola abiem. Lai Jums abiem viss turpmāk izdodas tikai nesāciet spīguļot nevietā un nelaikā. Žēl Ellas, kura izvēlējusies lētu pārspīlētu uzvedību, lai gan māte daba viņu apdāvinājusi dāsni.

Jaanis: Es iipashi nekur neraujos speciaali spoguljoties. Ja cilveekiem ir veelme par mani kaut ko uzzinaat, tad labpraat piedalos, bet daudz arii esmu atteicis laika truukuma peec. Liene; Runaajot par seriaalu - es veel maacos, tas ir pirmais seriaals, paldies, visiem, kas man ir paliidzeejushi. Tas ir darbs - kameer Tu atraisies un paguusti visu.

Liena: Labdien. Ko Jūs domājiet darīt ar iegūto naudas balvu??? Paldies.

Jaanis: Es jau esmu visur teicis, ka taa naudas balva netika gaidiita, taapeec par to neesmu daudz domaajis. Kas viegli naak, tas viegli iet - pusi naudas esmu soliijis muuzikjiem, jo vinji padariija labu darbu, bet otru pusi noteereeshu taapat.. Liene: Ja pareekjina, tad tie ir tikai 2600 Ls par kuriem gribu savu videoklipu uzfilmeet.

fans: kāpēc jūs finālā tieši izvēlējāties jāņa stībeļa dziesmu un dzelsgriezēju???

Jaanis: Par Stiibelja dziesmu fano mani beerni, taapeec jau kopsh otraa raidiijuma gribeeju dziedaat sho dziesmu, bet producenti neljaava, jo tad tas nebija hits. Un shovaa vajag hitu. Tad dziesma kljuva atpaziistamaaka un mums atljaava.

šovmens: Jāni,apsveicu ar uzdrīkstēšanos un uzvaru, novēlu tikpat un lielāku rakstura stingrību Dakārā.Tomēr, populāru Jūs padarīja motosports,kādi tālākie nodomi sportā? Lienīt, saglabā un attīsti tālāk savu talantu.Kādi nodomi nopietnās mākslas lietās?

Jaanis: es dariishu visu, ko dariiju ieprieksh un netaisos pamest sportu, turpinu trenneeties. Naakamis svariigais pasaakums ir taa pati Dakaara. Liene: naakamajaa gadaa man ir plaans laist laukaa savu disku. Ir daudz plaanu, par kuriem shobriid negribu runaat..

Mākslinieks: Vai Lienei ir tautastērps? Kā juties, kad Garančas k-dze nosauca par lielu mākslinieci ?

Man ir tautasteerps, jo mamma ir folkloriste un pirmaa vieta, kur dziedaaju bija folkloras grupaa. Par Garanchas kundzi ir taa, ka viens ir tas, ko vinja saka konkursa gaitaa un otrs - ko aiz skatuves. Vinja man ir paliidzeejusi ar dazjaadiem labiem padomiem, ko noteikti njemu veeraa..

lamzaks gatavais: vai jums arī liekas, ka otrs pāris (Rosts un Elīna) bija pārāk pašpārliecināts un iedomīgs?

Cikl ir cilveeku, tik viedoklju. Eliina ar Raivo ljoti atshkjiiraas no mums. Man pret vinjiem nav iebildumi.. vinjiem jau labi gaaja no saakuma. Peedeejaa nedeeljaa gan gaaja pa gaisu kashkji. Tas, ka cilveeki Ellu uzskata par ledus karalieni - taa nemaz nav..

Remix: vai jūs iepazināties šovā, vai jau iepriekš viens otru pazināt?

Mees jau pirms tam bijaam redzeejushies klipa filmeeshanaa Aadazju poligonaa.Jaani es redzeeju pirmo reizi, kad vinjsh piedaliijaas autosaciikstees..

Kristers: Lienei tik 21 gads (ak, skaistā jaunība!) un tik daudz jau sasniegts. 1) Albums iznācis «Pasaule ir skaista» sadarbībā ar R.Paulu un kopā ar Jāni Moiseju; 2) studē, tātad attīsta intelektu. Nekas nevar būt atbaidošāks, ja darīšana ar aprobežotu un stulbu cilvēku; 3) uzvara Šlāgeraptaujā ar patiešām skarīgo dziesmu «Ugunskurs», kas daudziem ielikta mob.telefonos. 4)ar koncertiem braukā pa Latviju. 1.dec. būs koncerts manā radu pilsētā Jēkabpilī. 5) Uzvara kopā ar Jāni Vinteru TV3 šovā «Dziedi ar zvaigzni» un vēl tik pārliecinoši- saņēma 7 x vairāk balsu, nekā 2.vietas ieguvēji!

Daudz labi vaardi! Aizvakar skatiijos filmu un domaaju, ka par visu sho man ir jaasaka paldies vecaakiem, ka vinji mani taadu uzaudzinaajushi un finansiaali atbalstiijushi.

Lnda: Dzelzsgriezējs bija satriecoši labs!!! Lienei vajadzētu vairāk pievērsties rokmūzikai, viņai sanāk. Atceros, ka Liene dziedāja vienā koncertā kopā ar LĪVIEM !

Paldies, par skaistiem vaardiem. Man patiik rokmuuzika un kopaa ar Liiviem bija iespeeja dziedaat uzreiz peec Fabrikas..

Dūda: Cik jums maksāja par piedalīšanos šovā? Kur varēja redzēt balsojuma rezultātus? Paziņot jau var daudz ko. Es biju par jums, lai veicas!

Es nevaru to atklaat. Tas vairaak bija hobija, reklaamas peec... Mums bija liigumsods par izstaashanos 15 minimaalaas algas. Muuzikji neko no taa visa nenopelnija, tas bija taads kaa valjasprieks. Teerpos gan bija jaaiegulda nauda, bet tagad liela dalja no tiem papildina muusu garderobes.

---: cereeju Lenii redzeet spozhaaku kaa tagad.Vai taa ir ciinja par vietu zem saules?Bet tai serialaa,ne visai.Jaa Riiga nav atstaajusi labu iespaidu uz vitaalo vidzemnieci.

Seriaals ir ljoti labs, tam nav ne vainas. Iisti nesapratu jautaajumu.

Jānis: Liene. Man šī jaukā būtne šķiet kā VULKĀNS. Pirmais izvirdums ir grandiozs un apbrīnojams. Ar laiku vulkāns norimsies, bet ik pa laikam par sevi atgādinās un būs iezīmēts kartē. Kā jau vulkāns. Man ir simpātiskas viņas pašreizējās izpausmes. Vēlu veikmes,saudzēt sevi un arī kritiski vērtēt !

Kritiski veerteet man jau ir no beerniibas, jo mana mamma vispirms izsaka kritiku un peec tam tikai labo. Man tas no vinjas. Un vulkaans ir speeciigs vaards - es meedzu reizeem uzspraagt, jaa, taa ir..

kas ir???: kaapeec liene komandee Jaani vislaiku???????

Es nekomandeeju.

locis: Liene,sakiet lūdzu,kāpēc izturaties kā diža zvaigzne,kaut arī tāda neesat? P.S.Tas Jums nepiestāv,lai gan citādi būtu jauka jauna sieviete.

Es ar vinju labpraat satiktos un parunaatu, kas tad vinja uzsktos ir zvaigzne! Ja, vinjapraat, es taada esmu, tad - paldies!

Skatītāja: Lienīt,Tu esi ļoti labi pastrādājusi!Lielisks šovs no jūsu puses!Katrs priekšnesums ar savu «odziņu» un ,protams, labi plānots un pārdomāts.Manai ģimenei ir ļoti liels prieks par jūsu panākumiem un uzvaru.Varēju saprast ,ka Tu pati biji pārsteigta par to,bet Tev un Jānim izdevās!Malači jūs esat!!!!

Liene:Man tas bija liels soks, jo liidz briidim, kad pazinjoja rezultaatu, domaaju, ka uzvarees Ella. Man tas bija liels shoks!Mees centaamies katru priekshnesumu uztaisiita ar savu odzinju. Jānis: Es biju shokaa un apjucis - rezultaati negaidiiti.

Apollo: Sveiki! Vai varam sākt čatu?

Labdien, varam sākt!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu