Paparaci iesūdz tiesā Kianu Rīvsu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: celebrities.com

Kāds fotogrāfs iesūdzējis tiesā aktieri Kianu Rīvsu, vainojot viņu par uzbraukšanu ar auto.

Losandželosas tiesā iesniegtajā brazīliešu fotogrāfa Alisona Silvas prasībā teikts, ka šā gada 19. martā aktieris Kianu Rīvss savā «Porche» automašīnā notriecis fotogrāfu un šīs sadursmes dēļ viņš guvis nopietnas traumas. Fotogrāfs apgalvo, ka satiksmes negadījums ir negatīvi ietekmējis viņa darbspējas, un pieprasa zaudējumu kompensāciju. Tiesa gan, patlaban nav zināma summa, kādu vēlas saņemt paparaci.

Incidents noticis 19. martā 50 kilometrus no Losandželosas. Brīdī, kad Kianu Rīvss notriecis Alisonu Silvu, fotogrāfs stāvējis uz ielas tieši priekšā 1996. gada izlaiduma «Porche».

Uzreiz pēc negadījuma aktiera advokāts paziņoja, ka sadursme notikusi paparaci vainas dēļ, jo viņš, ķerot labākus kadrus, burtiski izlēcis automašīnai priekšā, taču Silva apgalvo, ka Rīvss ir tīšām viņu notriecis, turklāt mēģinājis aizbēgt no notikuma vietas.

Nav gan skaidrs, kādēļ Alisons Silva savu prasību neiesniedza tiesā uzreiz pēc notikušā, bet gaidīja astoņus mēnešus...

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu