Grupai «Logo» jauns basģitārists

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Uz Latvijas mūzikas industrijas skatuves iemirdzējusies jauna zvaigzne — rokgrupā «Logo» turpmāk basģitārista lomā iejutīsies Andrejs Staķis, kas stāsies līdzšinējā basģitārista Ivo Blūma vietā.

Andrejam Staķim grupa «Logo» nav sveša, jo viņš tās sastāvā ir darbojies jau trakulīgajā laikā no 2000. līdz 2002. gadam. Andrejs Staķis bagātinās grupu ar savu uzņēmību un muzikālo pieredzi — viņš savulaik apguvis mūzikas skolotāja un koru diriģenta specialitāti, darbojies arī dažādās grupās un spēlē kontrabasu. «Logo» solists Ansis Klintsons un bundzinieks Mareks Arsoba ir pārliecināti, ka Andrejs nesīs jaunas vēsmas arī grupas skanējumā un iedvesmā.

«Ne jau labāks vai sliktāks, bet citāds. Tas arī ir, kas mūžīgi ir nemainīgs — globālais norišu mainīgums un māksla ir tā teritorija, uz kuru tas attiecas visvairāk un ietekmē tās progresu, attīstību un spēju dot,» uzskata Ansis.

Ivo Blūms grupā «Logo» bija spēlējis basģitāru jau vairākus gadus un tagad nolēmis pievērsties personības izaugsmei citās dzīves jomās.

Arī «Logo» aktivitātes atsākušās ar jaunu sparu — jau šomēnes grupa būs dzirdama Studentu klubā, savukārt decembrī grupa uzstāsies Pasaules AIDS dienai veltītā koncertā klubā «Četri balti krekli», kā arī vērienīgajā mūziķu salidojumā «Bildes».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu