Enrike Iglesiass Tallinā sniegs vēl vienu koncertu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Kā informē koncertaģentūra «FBI», 1. decembrī «Saku» hallē Tallinā papildkoncertu sniegs populārais spāņu dziedātājs Enrike Iglesiass.

Biļetes uz pirmo mūziķa koncertu 30. novembrī tika pārdotas 15 minūšu laikā. Ņemot vērā milzīgo publikas interesi un pateicoties labvēlīgajam turnejas grafikam (mūziķa koncerts Tallinā ir viņa noslēdzošā uzstāšanās Eiropas turnejā), ar Enrikes Iglesiasa pārstāvjiem panākta vienošanās par papildkoncertu. Arī uz otro dziedātāja koncertu tirdzniecībā tiks piedāvātas 5900 biļetes, un tajā būs tikai sēdvietas.

Biļetes uz Enrikes Iglesiasa papildkoncertu Tallinā būs nopērkamas jau no šīs piektdienas, 16. novembra, plkst. 10.00. Biļetes varēs iegādāties «Biļešu servisa» kasēs visā Latvijā.

http://www.fbi.lv

«Jau uzreiz, kad rekordlielā ātrumā tika izpirktas biļetes uz mūziķa pirmo koncertu, sākām pārrunas par papildkoncerta rīkošanas iespējām. Sākotnēji apstiprinošu atbildi nesaņēmām, taču, pateicoties tam, ka koncerts Tallinā pašlaik ieplānots kā pēdējais Enrikes Eiropas turnejā, mums izdevās pārliecināt mūziķa menedžmentu grafikā iekļaut vēl otru koncertu. Ņemot vērā lielo publikas interesi par Enrikes Iglesiasa gaidāmo uzstāšanos Igaunijā, esmu pārliecināts, ka šī ziņa iepriecinās daudzus tūkstošus interesentu gan Igaunijā, gan Latvijā, kas nepaspēja iegādāties biļeti uz mūziķa pirmo koncertu Tallinā,» skaidro koncertaģentūras «FBI» vadītājs Baltijas valstīs un koncertu producents Peters Rebane.

Arī biļetes uz Enrikes Iglesiasa koncertu Viļņā 29. novembrī tika pārdotas īsā laikā. Koncertaģentūras «FBI» vadītāja Latvijā Inga Kadeka komentē: «Jo vairāk Baltijā būs ātri pārdotu koncertu, jo vairāk ārzemju māksliniekus šis reģions interesēs. Pārdots koncerts ir rādītājs, kas mūziķa pārstāvjiem demonstrē, ka šajā valstī ir nepieciešamais tirgus potenciāls un ka ir vērts to iekļaut turnejā.»

Viens no slavenākajiem popmūziķiem Enrike Iglesiass sniegs koncertus Tallinas «Saku» hallē 30. novembrī un 1. decembrī. Koncerti veltīti jaunākā albuma «Insomniac» popularizēšanai un noslēgs mūziķa Eiropas turneju.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu