Feldmane pazūd, lai atgrieztos?

CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Kristīne Kičigina

Par spīti šova lieliskajiem panākumiem, televīzija nesteidz Feldmani apbērt ar darba piedāvājumiem.

Ar grandioziem panākumiem noslēdzies TV3 šovs «Dziedi ar zvaigzni». Pēdējā raidījumā tika saņemti vairāk nekā 200 000 balsu, kas krietni pārsniedz līdzšinējo šovu rekordus. («Dejo ar zvaigzni» bija aptuveni 130 tūkstoši zvanītāju.)

Arī Ivetas Feldmanes debija raidījuma vadītājas lomā jāvērtē kā veiksmes stāsts — no neveikla pīlēna apņēmīgā blondīne izvērtās par gana labu gulbi. Ja sākumā viņas intervētājas prasme krietni atpalika no dejotprasmes un jautājumi bija primitīvi un neveiksmīgi, tad pēdējās nedēļās Iveta jau tik organiski iekļāvās kopnoskaņā, ka atlika vien piebilst — lūk, vēl viens labs ekrāna tēls.

Šobrīd jaunradītā televīzijas dīva Iveta Feldmane joprojām ir spilgtu emociju virpulī un neslēpj, ka plāno arī turpmāk iekarot skatītāju simpātijas. Pagaidām Iveta ir atgriezusies pie sev labi zināmās uzņēmēju vides un darbosies pati savā uzņēmumā.

«Plānu un ideju ir daudz, un jāteic, tie tiešām ir saistīti ar televīziju, taču pagaidām vēl neko nevaru atklāt,» saglabājot intrigu par savām iecerēm, stāsta Feldmane.

Mums atliek cerēt, ka pirms šova «Dziedi ar zvaigzni» pusfinālistu cīņas Ivetas Feldmanes un Laura Reinika kopīgi izpildītā «Modern Talking» dziesma «TV Makes The Superstar», ar vārdiem par televīziju, kas rada superzvaigznes un mēdz arī tās salauzt, nebūs attiecināma arī uz pašu Feldmani.

Kā atzīst TV3, Feldmanes televīzijas gaitas visdrīzāk nebūs saistītas ar viņu kanālu, jo nevienā no tuvākajiem projektiem netiek apsvērta Ivetas Feldmanes kandidatūra uz raidījuma vadītājas vietu. Arī pavasarī plānotajam otrajam šovam «Dejo ar zvaigzni» vadītājas vieta tiks atvēlēta citai, ne mazāk šarmantai dāmai, bet, kurai tieši, pagaidām tiek turēts noslēpumā.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu