«Putnu balle» piedāvā jaunu singlu

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Preses foto

Sirds ir kā tilts, kas aizved mūs tur, kur fejas bur...  Šoruden grupa «Putnu balle» silda ar sirds siltumu un piedāvā jaunu singlu «Sirds ir kā tilts».

Jau ziņots, ka šī dziesma tapa šā gada maijā kā himna telekompānijas LNT un raidījuma «Katrīnes Palīdzības formula» rīkotajai akcijai «Labestības diena». Tās autori ir Valters Frīdenbergs un Mārtiņš Freimanis.

«Pavasarī mēs sapratām, ka vēlamies palīdzēt. Nolēmām dāvāt dziesmu, uzrunājot klausītājus visā Latvijā un aicinot saziedot nepieciešamos līdzekļus slimo bērniņu ārstēšanai. Gan dziesmas nosaukums «Sirds ir kā tilts», gan Mārtiņa radītie dziesmas vārdi ietver un simbolizē domu, ka palīdzot mēs ne tikai dodam otram, bet gūstam arī sev,» stāsta mūzikas autors Valters.

«Tāpēc tieši tagad, gada vistumšākajā laikā, esam izvēlējušies tieši šo dziesmu par  mūsu spožāko svecīti «Putnu balles» 5. dzimšanas dienas kūkā. Mēģināsim sasildīt katru nosalušu sirsniņu,» smaidot piebilst Valtera draugs Kārlis Būmeisters.

Stāsta «Labestības dienas» producents Niks Volmārs: «Tā ir skaista dziesma, patiešām. Jo vairāk klausos, jo vairāk man tā patīk. Visi mēs, «Palīdzības formulas» komanda, vēlamies, lai Labestības diena kļūst par tradīciju katru gadu. «Putnu balles» radītā dziesma ir tik aizkustinoša un tik precīzi atklāj sen zināmo patiesību «dodot gūtais neatņemams», ka jau tagad varam teikt, šī dziesma kļūs par ikgadējās Labestības dienas himnu.»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu