Maikam Taisonam piespriests vienas dienas cietumsods

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: celebrities.com

Bijušajam pasaules čempionam boksā smagsvaram Maikam Taisonam Arizonas varas iestādes piespriedušas vienas dienas cietumsodu un trīs gadus ilgu nosacīto sodu par narkotisku vielu glabāšanu un auto vadīšanu alkohola reibumā.

«Es neizvairos no atbildības par savu rīcību,» Taisons pirmdien paziņoja tiesas sēdē. Pametot tiesas namu, Taisons pateicās saviem faniem par atbalstu, aizdedzināja cigāru un aizbrauca melnā «Mercedes» automašīnā.

24 stundas ilgo cietumsodu bokseris izcieta otrdien, turklāt viņam jāmaksā arī naudas sods un 360 stundas jāveic sabiedriski derīgi darbi.

40 gadu vecais Maiks Taisons tika arestēts pagājušā gada 29. decembrī Arizonas štatā. Dodoties projām no naktskluba, bijušais bokseris gandrīz notrieca policijas motociklu. Taisons labprātīgi piekrita alkohola un narkotiku testam, pēc kā tika aizturēts. Policija viņa automašīnā atrada arī kokaīnu. Šā gada septembrī amerikāņu smagsvara bokseris publiski atzina savu vainu šajā incidentā un labprātīgi devās uz rehabilitācijas klīniku, lai ārstētos no narkotiku atkarības.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu