Kristīna Agilera pieķerta bez biksītēm

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA-AFI

Populārā dziedātāja Kristīna Agilera, kas pašlaik gaida savu pirmo bērnu, šķiet, nolēmusi sekot Holivudas tradīcijām — parādīties sabiedrībā bez apakšveļas.

Kristīna kopā ar savu vīru, producentu Džordanu Bratmanu, dodoties uz kādu restorānu atzīmēt savas laulības otro gadadienu, sagādājusi dzeltenās preses fotogrāfiem «gardu kumosiņu».

Kristīnai piebraucot pie izvēlētās svinību vietas un raušoties ārā no automašīnas, klātesošo fotogrāfu objektīvi fiksēja, ka dziedātāja zem savas minikleitas nav uzvilkusi biksītes. Protams, viņi nekavējās šo mirkli fiksēt fotogrāfijās un izplatīt tīmeklī.

Kristīnas un Džordana pirmdzimtajam pasaulē jānāk nākamā gada sākumā.

Ekstravagantā dziedātāja ir slavena ar saviem izgājieniem un atklātību. Savulaik viņa paziņoja, ka kopā ar vīru ir ieviesuši «kailās svētdienas», kurās apģērbu nelieto, turklāt seksa laikā viņiem tīk iejusties medmāsas un pacienta lomā. Kas zina, varbūt parādīšanās sabiedrībā bez biksītēm arī ir kāda no pāra lomu spēlēm?

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu