Elisa Kūpera uzstāšanos Rīgā apdrošinās par 2 miljoniem

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Preses foto

1.decembrī ieplānotā Eliss Kūpera «Psycho – Drama» uzstāšanās Rīgā apdrošināta par 2 miljoniem ASV dolāru, portālu «Apollo» informēja šova organizatori.

Zvaigzne Rīgā ieradīsies ar lidmašīnu, bet tālāk no lidostas dosies ar luksus klases naktslaineri – autobusu, kas aprīkots ar dzīvojamo platību, virtuvi, dušas un tualetes telpām un kuru mākslinieks izmanto arī kā viesnīcu savas ļoti saspringtās turnejas laikā. Šova ietvaros muzicēs arī leģendārā romantiskā roka grupa «Foreigner» ar savām nepārspējamām roka balādēm.

Savas uzturēšanās laikā Latvijā Eliss Kūpers tiks apdrošināts par diviem miljoniem ASV dolāriem. Šī summa iekļaus visu veidu iespējamo fizisko incidentu risku. Reizēs, kad pie mums viesojas pasaules līmeņa zvaigznes, organizatoram ir ļoti svarīgi nodrošināt visaugstākās pakāpes drošību māksliniekam. Pārsvarā visas superzvaigznes savu turneju laikā tiek apdrošinātas, tomēr jāpiebilst, ka Eliss Kūpers ir viens no visdārgākajiem pēdējo gadu laikā.

Kūpers ar savu vairāk kā piecu cilvēku pavadošo komandu ieradīsies Rīgā dienu pirms šova un apmetīsies vienā no Rīgas 5 zvaigžņu viesnīcām. Tā kā Latvijā mākslinieks viesosies pirmo reizi, sestdienas rītā viņš paredzējis arī apskatīt mūsu vecpilsētu, kura atradīsies pāris minūšu attālumā no viesnīcas.

Otra šova zvaigzne - grupa «Foreigner» ieradīsies Rīgā pāris stundas pirms Elisa Kūpera un apmetīsies tajā pašā viesnīcā. Arī šiem roka veterāniem, ar solistu Maiku Džonu priekšgalā būs iespēja iepazīties ar Vecrīgas šarmu. Romantiskā roka zvaigzne ir pieprasījusi organizētājiem luksusa klases – apvidus auto – «Cadilliac Escalade», kuru nodrošinās koncerta ģenerālsponsors. Interesants ir fakts, ka «Cadillac» tiek ražots tajā pat pilsētā, kurā ir dzimis Eliss Kūpers – Detroitā.

Abu mākslinieku tehniskais personāls un aprīkojums Latvijā tiks nogādāts ar pieciem autobusiem. Grupa «Foreigner» un Eliss Kūpers nekādas īpašas prasības neizvirza aizskatuves aprīkojumā, tomēr jāatzīmē, ka alkohols nav pieļaujams, prasīti dažāda veida bezkofeīna un bez cukura produkti, piemēram, enerģijas dzēriens «Red Bull» bez cukura, vairāki diētiskie atspirdzinošie dzērieni. Abām grupām tiks nodrošinātas veselīgas un augstas kvalitātes gatavotas maltītes, kurās būs daudz diētisko ēdienu, svaigu augļu un dārzeņu, svaigi spiestas sulas. Interesanti, ka visi ēdieni jāpasniedz porcelāna traukos ar sudraba trauku piederumiem.

Abiem viesiem un iesildošajām grupām rezervētas visas «Arēnas «Rīga"» pieejamās telpas. Pasaules slavu iemantojušiem māksliniekiem rezervētas četras istabas, kuras tiks iekārtotas vienādi.

Elisam Kūperam un pavadošajai grupai tiks iekārtotas divas telpas, kuras tiks aprīkotas ar ērtiem, polsterētiem atpūtas krēsliem, krāsu TV ar satelīta vai kabeļtelevīzijas pieslēgumu, videokasešu atskaņotāju. Vienā no telpām atradīsies arī plašs skapis, kurā tiks novietotas drēbes un ģitāras, kā arī lieli spoguļi. Par Elisa Kūpera skatuvisko tēlu un pavadošās grupas stilu rūpēsies mākslinieka vecākā meita Kalisio, kas kļuvusi par aktrisi un dziedātāju un kopš 2000.gada piedalās arī tēva koncertšovos.
Savukārt «Foreigner» vajadzībām tiks nodrošinātas arī mūsdienu informācijas tehnoloģiju aprīkojums.

Uzreiz pēc koncerta Eliss Kūpers un «Foreigner» grupa atsevišķos labiekārtotos autobusos dosies uz Igaunijas galvaspilsētu Tallinu, kur «Roka leģendu» šovs norisināsies 2.decembrī. Igaunijā Eliss Kūpers viesosies jau trešo reizi. E.Kūpera autobusā tiks nodrošināti pārtikas produkti, kuros ietilps picas, Amerikas tipa sviestmaizes, amerikāņu iecienītais zemesriekstu sviests, ūdens un «Budweiser» alus.

Koncertu «Roka Leģendas» iesildīs divas grupas – pašmāju grupa «SuperHuman» un popularitāti iemantojusī igauņu rokgrupa «The S.U.N.».

http://www.bilesuserviss.lv

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu