Klausies «Cosmos» jauno singlu «Tu kā, es kā»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Preses foto

Vokālā grupa «Cosmos» klausītāju vērtējumam piedāvā jauno singlu [s:17636]. Dziesma tiks iekļauta pavasarī gaidāmajā jaunajā «Cosmos» albumā, tālab uzskatāma par tā priekšvēstnesi.

«Savas pirmās ugunskristības — akustisko pirmatskaņojumu — dziesma piedzīvoja šoruden solokoncertos Dzintaru koncertzālē: ieklausoties publikas neremdējamajās ovācijās, kas atskanēja pēc šā darba izskaņas, nespējām pretoties daudzajiem lūgumiem to iemūžināt ierakstā,» stāsta «kosmosietis» Jānis Šipkēvics.

«Tu kā, es kā» teksta autors ir tieši viņš, savukārt mūziku sarakstījis Andris Sējāns, kas par jauno opusu izsakās ar sirsnīgu humoru: «Izskatās, ka mums radusies pavisam īstena precību dziesma. «Tu kā dille, es kā lociņš, tu kā maize, es kā sviestiņš» — tas, manuprāt, stāsta par skaistu un patiesu mīlestību uz mūžu...»

Kā zināms, šis nav vienīgais jaunums grupas šībrīža aktivitātēs: atgādināsim, ka jau tūlīt klajā nāks grupas pirmais DVD albums, kurā iemūžināts pagājušā gada 8. decembra koncerts «Arēnā «Rīga»».

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu