Ļeontjevs izkrīt no gaisa balona

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Factnews

Populārais krievu dziedātājs Valērijs Ļeontjevs brīnumainā kārtā palicis dzīvs pēc tam, kad izkritis no gaisa balona septiņu metru augstumā.

«Sākotnēji mēs nesapratām, kas notiek,» presei stāsta Ļeontjeva draugs Aleksandrs Bogdanovičs, kas arī atradās gaisa balonā. «Grozs pēkšņi tika sakratīts, un viss sagriezās, mēs zaudējām līdzsvaru un izkritām. Valērijs nokrītot stipri traumēja kāju, kura nesen viņam tika operēta. Par laimi, mums bija pieredzējuši lidojuma instruktori un ārsts, kas ātri palīdzēja, injicējot pretsāpju līdzekli.»

Negadījums notika Spānijas pilsētā Alikantē. Pēc dziedātāja drauga vārdiem, Ļeontjevs jau sen sapņojis par vizināšanos gaisa balonā. Kad viņi pacēlušies 20 metru augstumā, sācies stiprs vējš, taču draugi tam nav pievērsuši uzmanību un atvēruši šampanieša pudeli.

Negaidītās vēja brāzmas gaisa balonu nesušas jūras virzienā, galu galā lidaparāts zaudējis augstumu, tā grozs sagriezies un ceļotāji izkrituši no septiņu metru augstuma.

Pusstundu pēc notikušā Ļeontjevam pārgājis šoks, un viņš jūsmojis: «Lūk, tas ir ekstrēmi! Sen nekas tāds nav izjusts, mammīt mīļo!»

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu