Drošībnieka Gulbja lietās lūgs apsūdzēt vēl septiņas personas

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFI

Smagos noziegumos apsūdzētā drošībnieka Edgara Gulbja lietās drīzumā policija plāno beigt izmeklēšanu un lūgt prokuratūru sākt pret viņu kriminālvajāšanu. Bez Gulbja lietās lūgs apsūdzēt vēl vismaz septiņas personas.

Valsts policijas priekšnieks Aldis Lieljuksis ceturtdien pavēstīja, ka vienā lietā apvienoti trīs kriminālprocesi, kas sākti pret Gulbi par naudas līdzekļu izkrāpšanu, izglītības dokumentu viltošanu, un vēl kāds kriminālprocess par nelikumīgām darbībām, mēģinot iekārtot kādu personu darbā bankā. Šajā lietā policija lūgs apsūdzēt vēl trīs personas.

Vēl plānots nodot kriminālvajāšanai lietu, kurā Gulbis tiek apsūdzēts par Valsts ieņēmumu dienesta Muitas Kriminālizmeklēšanas nodaļas vadītāja Vladimira Vaškeviča automašīnas dedzināšanu. Arī šajā lietā policija lūgs apsūdzēt vēl četras personas.

Lieljuksis atzina, ka daļa šo personu iepriekš strādājušas tiesībsargājošajās iestādēs. Plašāk gan viņš atteicās komentēt, vēl pasakot, ka šīs personas «spēka» iestādēs strādājušas pirms vairākiem gadiem.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Aktuālākās ziņas
Nepalaid garām
Uz augšu