«Cosmos» prezentēs savu pirmo DVD

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šodien, uzreiz pēc tikšanās ar pasaules galveno Ziemsvētku vecīti, vokālā grupa «Cosmos» galerijā «Centrs» prezentēs savu pirmo DVD, kurā iemūžināts pagājušā gada 8. decembrī notikušais «Ziemas koncerts» «Arēnā «Rīga»».

Jau ziņots, ka pasaules galvenais Santa Klauss šodien «Cosmos» puišus iecels par Latvijas galvenajiem rūķiem, kuri tam piekrituši ar lielu prieku un skaļu ūjināšanu, un šobrīd pilnvaroti kopā ar pasaules galveno Santa Klausu atklāt Ziemassvētku laiku Latvijā, rūpējoties par Ziemassvētku sajūtas radīšanu visās Latvijas mājās.

Galu galā, kas gan cits, ja ne «Cosmos» varētu kļūt par Latvijas galvenajiem Rūķiem, ja reiz sevi apliecinājuši kā perfektus rūķus dziesmiņas «Rūķīši un mežavecis» ēnu teātrī, un kas gan spēj aizmirst Reiņa Sējāna slaido Salatēti dziesmiņā «Reiz mežā dzima eglīte» pašdarināto sniega maisiņu gurkstoņas pavadījumā...

Šis svinīgais brīdis tuvojas - jau šajā pēcpusdienā plkst. 17.00 tirdzniecības centra «Galerija Centrs» vecrīgā tiek gaidīti lieli un mazi, lai tiktos ar pasaules galveno Santa Klausu un grupu «Cosmos».

Bet stundu vēlāk «Cosmos» dos simbolisku startu DVD albumam, kas veikalos gaidāms no 5. decembra!

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu