Februārī Rīgā uzstāsies Zemfira

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Nākamgad, 22. februārī, Rīgā uzstāsies viena no spilgtākajām personībām Krievijas rokmūzikā — Zemfira.

Koncerts notiks «Sapņu fabrikā» jaunā Zemfiras studijas albuma «Spasibo» turnejas laikā.

«Es mainos ātri un neatgriezeniski,» tā jauno veikumu komentē Zemfira. «Albums atspoguļo visu to, kāda esmu šobrīd. Man ir palikuši 30 gadi, un dažu iekšējo vētru dēļ esmu daudz ko sapratusi.»

Zemfira atkal šokējusi Krievijas daudz pieredzējušo šovbiznesa sabiedrību, šoreiz ar albuma «Spasibo» izdošanas veidu — bez lielāko ierakstu kompāniju līdzdalības, lai gan tās lenkušas dziedātāju ar vilinošiem piedāvājumiem visu albuma tapšanas laiku studijās Londonā un Maskavā visa gada garumā. Albums iznācis kāda Maskavas izdevniecības nama «Komersant» paspārnē, un pirmās kopijas pievienotas šīs izdevniecības jaunizdotajam modes, mūzikas un stila žurnālam «Citizen K», no kura lielu daļu aizņem plaša Zemfiras dzīves un daiļrades retrospekcija, intervija un fotosesija.

Albuma ierakstā piedalījušies tie paši mūziķi, kurus šā gada martā, pēdējās Zemfiras viesošanās reizē Rīgā, uz skatuves redzēja arī Latvijas skatītāji. Kā pieaicinātais ģitārists ierakstā piedalījies Jurijs Calers no grupas «Mumij Troll», kā arī Krievijas Valsts kinematogrāfijas orķestris slavenā diriģenta Sergeja Skripkas vadībā.

Albuma iznākšanu pavadīja radio singls «Maļčik» un video dziesmai «Mi razbivajemsja» — kārtējā sadarbība ar krievu kino dīvu Renatu Litvinovu, kas ir gan videoklipa režisore, gan galvenās lomas atveidotāja.

Biļešu iepriekšpārdošana sākusies «Biļešu servisa», «Reklamarket» kasēs un «Statoil» tirdzniecības vietās. Biļešu skaits ir ierobežots — tikai 2000. Biļetes sākuma cena — 20 latu.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu