Ivars Kalniņš izdevis albumu «Asinsbalss»

Apollo.lv
CopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: MicRec

Veikalos nonācis jauns slavenā aktiera Ivara Kalniņa studijas albums, kurā iekļautas paša mākslinieka izvēlētas dziesmas.

Albumu producējis pazīstamais studijas producents Gints Stankevičs («Tumsa», «Putnu balle», Olga u. c.) Albuma ierakstā piedalījies arī pianists Kārlis Lācis un akordeoniste Inita Āboliņa.

Kopējā albuma noskaņa ir akustiski mierīga un izlīdzināta. Latviešu dzejas klasiķu izmantotā dzeja dziesmu tekstos veido šo albumu saturiski kvalitatīvu un pārdomu pilnu. Šo albumu aktieris veltījis savam radošajam kolēģim Artūram Maskatam viņa jubilejā.

Pats mākslinieks par albumu saka: «Šajā albumā iekļautās melodijas radušās pagājušajā gadsimtā dažādos gados, arī dzeja, šo dziesmu vārdi, radīti dažādos laikos. Manā dvēselē šīs skaistās dziesmas, kā tādā savādā krātuvē, apvienojušās tieši tādā secībā, kā tas ir šajā diskā. Esmu ļoti pateicīgs «Elko Studio» par ierakstiem, īpaši Gintam Stankevičam par šo ierakstu organizēšanu un aranžējumiem, visiem talantīgajiem muzikantiem par piedalīšanos šajos ierakstos, autoriem, dzīvi jūs vai miruši, mums — vienmēr dzīvi! Ļoti pateicīgs esmu komponistam Artūram Maskatam! Mans dārgais draugs, lai Tev spēkavīra veselība, možs gars un mūžīgs radošs nemiers, un dievišķās melodijas, kuras tikai Tev ir dots sadzirdēt, lai materializējas un kļūst saklausāmas arī mums.»

«Dārgie klausītāji, lai šis dziesmu kamoliņš ir neliela liecība tam, kā mēs jutām tad un par ko mēs sapņojam vēl joprojām,» piebilst aktieris.

KomentāriCopyTelegram Draugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām
Uz augšu